SØGNE: — Det ordner seg for greie gutter, vet du, sier Peter Loch og ler.

For tre uker siden var det usikkert om han fikk være med i «Svigerdatter søkes». Årsaken var at han ikke hadde fått noen brev fra potensielle kjærester. Denne uken ble det klart at han får være med likevel. Det har dukket opp flere brev hos TV 2 etter at Fædrelandsvennen skrev om saken. Dermed kan det være at ungkarstilværelsen hos moren Ragnhild er over før han aner ordet av det.

— Jeg må si jeg er spent på hvilke jenter som kommer på besøk, sier Peter.

— Åssen jente er du på jakt etter?

— Det må være ei som er trivelig og omgjengelig. Det er det viktigste.

Peter vet ikke hvor mange brev han har fått. Det skal være en overraskelse til TV 2 og programleder Hedda Kise kommer på besøk neste uke. Deretter kommer jentene på besøk, og de skal bo hos ham i tre dager.

— Hvordan blir det å ha flere jenter i huset sammen med deg og mamma?

— Det blir en ny opplevelse. Hehe.

Presseansvarlig for serien i TV 2, Alex Iversen, bekrefter at Peter har fått nok brev til at det blir program med ham. Hvor mange brev det er snakk om, vet han ikke.

— Det kan være alt fra seks-sju til tre jenter som kommer på besøk. Avhengig av hvor mange brev ungkarene har fått. Dette er på en måte speeddating på tv, sier Alex Iversen.

Første program av «Svigerdatter søkes» ble sendt på TV 2 Zebra onsdag. Man møter en av de totalt åtte ungkarene i hvert program. Programmet med Peter Loch og moren Ragnhild sendes på TV 2 i midten av januar.