Kjørte med 1,13 i promille

LILLESAND: En mann i slutten av 30-årene ble stoppet i Fagertunveien i Lillesand klokken 04.50 natt til lørdag. For det første hadde han ikke førerkort, for det andre viste utåndingsprøven en alkoholpromille på 1,13. Fyllekjørte på Sødal

KRISTIANSAND: En politipatrulje stanset en bil med en kvinne bak rattet på Sødal ved 11.30-tiden søndag. Det var på det rene at 36-åringen hadde promille, og hun ble tatt med for blodprøve.

Ruteknuser tatt

KRISTIANSAND: Politiet pågrep en 18-åring ved 12-tiden søndag etter at han hadde brutt seg inn ved å knuse vindu i garasjeporten hos National Oilwell på Dvergsnes i Randesund. Det var ansatte som oppdaget tyven.

Sovnet på Shell-toalettet

Kristiansand: Betjeningen på Shell Valhalla måtte ha politiets hjelp for å vekke en beruset 21-åring, som hadde låst seg inn på toalettet like etter klokken 06.00 søndag morgen. Han var ikke mulig å få liv i for andre enn lovens lange arm.

Brøt seg inn hos Dressmann

MANDAL: Om det var ny blazer eller morgenkåpe han jaktet på, er ukjent for politiet. 24-åringen ble i hvert fall pågrepet etter å ha knust ruten til Dressmann i Store Elvegate i Mandal ved 02-tiden natt til søndag. Litt senere ble en 16-åring også tatt inn, etter å ha forsynt seg av varer.

Hytte brant ned på Gyland

FLEKKEFJORD: En hytte på Gyland i Flekkefjord brant ned til grunnen ved 16-tiden lørdag. Eieren lå på sofaen og våknet av at hytta sto i brann, og siden telefonen var brent kunne han ikke ringe derfra etter brannvesenet. Da han omsider fikk gitt beskjed, var håpet ute. Hytta lå såpass langt inne på heia at den ikke kunne reddes.