**BIRKELAND: Grovt tyveri

07.39** fikk politiet melding om grovt tyveri fra Rugsland Sandtak i Birkeland. Da innehaver kom på jobb oppdaget han at uvedkommende i løpet av natten hadde brutt seg inn i en garasje og stjålet verktøy og muligens noen dekk på felger. I tilegg var dieseltanken brutt opp, men det er uvisst om noe diesel er blitt stjålet. Politiet har vært på åstedsundersøkelse.

GJERSTAD: 116,94 km/t i 80-sone

Utrykningspolitiet målte i formiddag en bil til 116,94 kilometer i timen i 80-sonene på E 18 i Gjerstad.

FARSUND: Dokumentkontroll

Politiet i Farsund hadde i dag morges en dokumentkontroll ved Spind i Farsund. 30 kjøretøy ble kontrollert i løpet av en times tid og resultatet var ingen skriftlige reaksjoner.

**MARNARDAL: Kjørte ned trafikklys

09.16** meldte veivesenet at noen hadde kjørt ned et trafikklys mellom Hedland og Marnardal uten å melde det inn.

FLEKKERØY: Stjålet kjennemerke

Politiet fikk i formiddag om et kjennemerke (PU2939) tilhørende en båthenger var blitt stjålet fra en adresse på Flekkerøy.

**FINSLAND: Diesel

09.24** fikk politiet melding om at noen i løpet av helgen hadde stjålet en god del diesel fra en bunkringspumpe tilhørende Birkedal maskin. I tillegg var det også blitt stjålet en bunkringspumpe til en anleggsmaskin.

VENNESLA: Manglet førerkort

En person er blitt anmeldt for å ha kjørt bil uten førerkort i Vennesla. Sjåføren av bilen, som er 25 år gammel, ble stoppet av UP.

**LINDESNES: Syklist påkjørt

11.06** fikk politiet melding om at en syklist var blitt påkjørt ved et fotgjengerfelt i Vigeland sentrum. Det viste seg at en bil og en syklist hadde støtet bort i hverandre. Syklisten fikk kun lettere skader.

**LYNGDAL: Kjørte med person på taket

20.17:** En bil i Agnefestveien sladdet rundt med en person på taket. Politiet reiste ut, men klarte ikke å finne bilisten eller personen som var på taket.

**MANDAL: Ville selge gull

21.31:** En bil med gule skilter kjørte rundt og forsøkte å selge gull. Bilen fortsatte vestover og ble ikke funnet av politiet.

**MANDAL: Ville skyte eple

21.52:** Politiet beslagla et luftgevær etter at en kjenning av politiet forsøkte å skyte et eple gjennom et vindu. Saken ble anmeldt.