KRISTIANSAND: Kraftig munnhuggeri

12.58 En butikk i Dronningens gate har problemer med en kunde. Det skal være konflikter om et produkt som var bestilt i butikken. Det blir så kraftig munnhuggeri at politiet blir tilkalt, men situasjonen løser seg på stedet.

KRISTIANSAND: Måtte fjerne beruset mann

13.19 Politiet får melding fra Fjordline om en meget beruset mann som oppholder seg inne på terminalbygget. Politiet kommer til stedet for å fjerne mannen, og klarer å få personen opp på beina. Han klarer på egenhånd å bevege seg ut av bygget.

ARENDAL: Butikktyv bar kniv

13.41 En kjeltring stjeler varer fra Meny på kjøpesenteret Arena i Arendal. Tyven bærer i tillegg en kniv, og er ruset. Kniven har ikke blitt brukt til å true noen, men mannen blir anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted, samt for å være ruset. Personen fra Risør blir satt i arresten.

KRISTIANSAND: Kjørte ulovlig

14.11 En bilist blir stoppet på Vågsbygd ringvei for kontroll. Føreren av bilen viser et gyldig førerkort, men en av politibetjentene kjenner igjen personen fra en promillekontroll, der han nylig ble tatt for fyllekjøring. Mannen i 50-årene blir anmeldt for forholdet, og førerkortet blir beslaglagt.

KRISTIANSAND: Slossing

14.44 To personer sloss utenfor Vestre kiosk i Vestre strandgate. Da politiet kommer til stedet, har situasjonen roet seg. Det skal være krangling om penger mellom disse personene, som er årsaken til krangelen. Den ene er forsvunnet når politiet ankommer, og det kommer ingen anmeldelser.

KRISTIANSAND: Mopedtyveri

15.33 En moped blir stjålet fra Nedre Lunds vei. Det skal være en blå Chulan moped med registreringsnummer NK 4163. MANDAL: Tankbil veltet

17.49 En tankbil som fyller opp diesel på anleggsmaskiner, som jober på E39 vest for Mandal, fikk problemer under rygging. Hele tankbilen veltet overende, men lite diesel rant ut. Det ble ingen personskader etter velten. En ny tankbil ble kjørt til stedet for å tappe dieselen over på den. Viking kom for å berge tankbilen.

MARNADAL: Innbrudd

17.55 En bedrift på Heddland i Marnadal har hatt innbrudd. Det er knuste vinduer på stedet. Foreløpig er det uklart hva som er stjålet, men det skal være snakk om verktøy av diverse slag. Avtale om nærmere undersøkelse i morgen.

MANDAL: 12-åring tatt for nasking

17.57 Politiet får melding om naskering på Rema 1000 i Mandal, og den unge tyven er ikke eldre enn 12 år gammel. Foreldrene blir koplet på saken.

ARENDAL: Politistudenter hadde storkontroll

Mellom klokken 14-17.00 i dag har det vært kontroll ved 50-sona ved Bjorbekk i Arendal. Det er politistudenter som har vært ute og kontrollert veien. Totalt blir det skrevet ut 21 forenkla forelegg, det kommer en anmeldelse med førerkortbeslag. Da har en person kjørt 83 km/t i 50-sona. I tillegg er det kontroll på adferd. Der blir det skrevet ut 11 forenkla forelegg for ulovlig bruk av mobil, og 3 gebyrer for ikke bruk av bilbelte.

GJERSTAD: Kjørte alt for fort

18.46 Utrykningspolitiet stanser en bilist i 50-årene som kjører i 143 km/t i 90-sona. Føreren fra Kragerø mister førerkortet og blir anmeldt.

RISØR: Også en venndøl kjørte for fort

Mannen fra Kragerø var ikke den eneste som kjørte for fort denne kvelden. I en ny måling på samme strekning blir en venndøl stoppet etter å ha kjørt i gjennomsnitt 140 km/t i 90-sonen. Også hans førerkort blir inndratt, og mannen i 40-årene blir anmeldt for forholdet.

GRIMSTAD: Dame kjørte uten sertifikat

En kvinne i 30-årene blir stoppet av en politipatrulje i Fevik. Bilen hun kjører har utgåtte kjennetegn, og kvinnen har heller ikke gyldig førerkort. Hun blir derfor anmeldt.

GRIMSTAD: Uten gyldig førerkort

20.25 En bilfører som kjører en uregistrert motorvogn blir stanset av politiet. Det viser seg at bilisten heller ikke har gyldig førerkort.

FROLAND: 7-åring ble meldt savnet

20.27 Politiet får en urovekkende melding om en gutt som ikke har kommet hjem. Gutten er bare 7 år gammel, og diverse tiltak iverksettes. Sammen med politiet leter foreldrene etter gutten, og klokken 21.46 dukker gutten opp. Det viste seg at han hadde tatt en snarvei gjennom skogen.

KRISTIANSAND: Boliginnbrudd

21.37 Det har vært innbrudd i en bolig i Kristiansand. Noen skal ha vært inne og stjelt penger, visakort og mobiltelefon. Det er uklart hvordan gjerningspersonen har kommet seg inn i bolige. Det vil bli opprettet sak.