ARENDAL: Mandag kveld fikk politiet beskjed om at en lett motorsykkel var presset av veien av en bil ved butikken Meny i industriområdet på Stoa. Det var en 17 år gammel gutt som hadde kjørt motorsykkelen.

— Han følte seg rimelig oppskaket, sier operasjonsleder Asbjørn Enoksen i Agder politidistrikt til fvn.no.

Bortsett fra dette kom gutten fra hendelsen uten større skader. Han var imidlertid omtåket og hadde vondt i hodet og ryggen etter å ha blitt presset av veien. 17-åringen ble kjørt til sykehus.

TIL SYKEHUS: Gutten ble kjørt til sykehus etter påkjørselen. Her er politi og ambulanse på åstedet. (Foto: Ernest Boswarva, mms) Gutten fortalte politiet at bilen hadde fulgt etter ham fra Barbudalen. Det er cirka fem kilometer unna.

— Han forklarte at bilen hadde kjørt i ham bakfra, så han hadde kantet, sier avsnittsleder Rune Boye ved etterforskningsseksjonen på Arendal politistasjon.

- Det er feil mann Gutten hadde sett at det var tre personer i bilen. En av dem kom ut.

— Han hadde fått av seg hjelmen. Da hørte han personen si «det er feil mann». Personen satt seg i bilen, og de kjørte av gårde, sier Boye.

Politiets etterforskning har ikke startet ennå. Men Boye forteller at politiet ikke tar lett på saken.

— Det er en alvorlig hendelse hvis noen med vilje kjører på en annen. Det kan tyde på at de var ute etter en annen, sier han.

Vil ha kontakt med vitner Nå etterlyser politiet vitner. Foreløpig er det ingen som har meldt seg.

— Det er kanskje litt folk som muligens har sett noe, sier avsnittslederen, og sikter til at motorsykkelen ble presset av veien rett utenfor en matbutikk i Åsbieveien.

Politiet har tatt inn motorsykkelen i håp om at de kan finne tekniske spor. Men foreløpig ser det dårlig ut. Beskrivelsen av bilen er en lys sedan, muligens hvit, og bilen skal ha vært av litt eldre årsmodell.

— Slik jeg kan se det, har vi ikke mye å gå på, medgir Rune Boye.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 21.21 mandag kveld.

UNDERSØKER: En politibetjent undersøker stedet der motorsykkelen ble presset av veien. (Foto: Ernest Boswarva, mms)