KRISTIANSAND: – Med så godt oppmøte kan vi bare begynne å planlegge neste års revy med det samme, sier en strålende fornøyd Fløy-leder Håkon Vestberg.

Neger: Paul Nilsen, alias "John Shit Au" og Robert Pedersen, alias Frithjof. FOTO: REIDAR KOLLSTAD Idrettslaget slo to fluer i en smekk, da noen kreative sjeler i november i fjor kom på ideen om å lage revy på øya. Ved å inviterte til helaften som også innbefattet musikalske innslag, mat og utlodning, ble det fort mer penger i klubbkassen.

FLØY-KOST: Ingen fest på Flekkerøy uten reker på bordet. De som her koser seg er fra venstre Anita Thomassen, Tor Egil Tomassen, Jorunn Olsen, Lise Andersen og Thomas Pytten. FOTO: TORBJØRN WITZØE Som seg hør og bør på Flekkerøy var det reker, brus og bløtkake som sto på menyen. Det er jo heller ikke for ingenting at idrettslagets supporterklubb heter Rekestimen.

– Det er ikke vanskelig å kjenne at dette er skikkelige flekkerøyreker. De smakte himmelsk. Nå venter vi spent på revyen, sier Anita Thomassen.

Før de gikk på scenen varmet også revyartistene opp med reker på bakrommet. Rammen rundt revyen var en fotballkamp som varte i 2 x 45 minutter.

GLADE AMATØRER: Revyartistene ladet før forestillingen opp med reker og masjones på bakrommet. Fra venstre Svein Pedersen, Bjarne Elefsen, Gordon Fjell, Elsa Pedersen og Kenneth Vestberg. FOTO: TORBJØRN WITZØE