AGDER: Her er et innblikk i agder-politiets arbeid onsdag ettermiddag.

**Vennesla: Slagsmål

14.28** meldes det om uroligheter ved Prix. To personer krangler, og den ene begynner etter hvert å slå den andre. Vedkommende som ble slått ønsker ikke å anmelde forholdet. Begge de to involverte er kjenninger av politiet.

**Lillesand: Likfunn

14.28** loggføres også et likfunn i sjøen utenfor kysten av Lillesand. Les mer i egen sak.

**Bykle: Snøras

14.36** kommer det beskjed om snøras på Hovden. De første meldingene går ut på at én er tatt av raset. Noe senere blir dert klart at tre ungdommer ble tatt. Les mer i egen sak.

**Kristiansand: Tyveri

Noe senere** meldes det om en stjålet bil fra Gjelsmoveien på Mosby. Bilen er en Volvo 144, med registreringsnummer KZ12762. **Søgne: Fyll

Noe senere** kommer det beskjed om at en kvinne skaper trøbbel på kinarestauranten på Tangvall. Kvinnen, som rotet i søpla på restauranten, nektet å fjerne seg. Personalet kontaktet politiet for bistand.

**Grimstad: Innbrudd

16.10** melder en huseier om innbrudd i boligen. Vedkommende kom hjem fra jobb og fant hoveddøren.

**Grimstad: Ufin gutt i arrest

18.43** En 22 år gammel gutt var ufin med en 16 år gammel jente, ved rutebilstasjonen i Storgata. De skal ha kjent hverandre. Gutten var også beruset og ble satt i arrest i Arendal.

Kristiansand: Rykket ut til slagsmål — fant hasj, piller og tyvegods

19.16

**Kristiansand: Innbrudd

19.40** Melding om innbrudd i leilighet i Torridalsveien. Innbruddstyvene har knust vinduet i dør. Leiligheten er studentboliger og det var kun en hjemme da politiet var på stedet for å gjøre undersøkelser. Derfor uklart hva som er borttatt.