**LILLESAND: Båttyveri

16.50:** Melding om at en gul GH14 1980-modell med en 9,9 hesters Yamahaa er blitt stjålet.

**GRIMSTAD: Promillekontroll

18.00:** Politiet i Grimstad gjennomførte en stikkontroll i Grimstad for å sjekke om noen kjørte i fylla. Blant de 48 kontrollerte ble ingen personer tatt.

ARENDAL: Hund jaget sauer

Politiet fikk melding om en hund som jaget sauer på en øy ved Arendal.

— Sauene beitet på en øy og en schaefer-hund jaktet på sauene. Ingen dyr ble meldt skadet, men et par sauer hoppet på vannet, sier operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**FROLAND: Bilbrann

19.06:** En hensatt bil tok fyr i Froland. Politiet mistenker at bilen kan være stjålet. Brannvesenet har i kveld tatt kontroll over bilen, men politiet skal undersøke den i morgen.

**EVJE: Nasket øl og bensin

19.27:** Bensinstasjonen og Spar-butikken på Evje meldte om to personer som nasket. Først skal de to ha nasket en 6-pack øl på Spar-butikken, før det ble klart at de to hadde stukket av fra bensinregningen ved bensinstasjonen. De to ble filmet og anmeldes for forholdet.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra bil

19.43:** Politiet fikk melding om innbrudd i en bil. Innbruddet har skjedd i løpet av siste døgn, og en CD-spiller og en MP3-spiller er blitt stjålet.

RISØR: Innbrudd i hus

1200 kroner i småpenger og diverse andre gjenstander ble stjålet fra et hus i Risør. Politiet i Risør gjennomførte tirsdag en åstedsundersøkelse på stedet.

**KRISTIANSAND: Veltet stoler

22.22:** Politiet måtte bistå ved Møllepuben i Kristiansand. En person veltet stoler utenfor puben og ble derfor anmeldt for skadeverk.

TVEDESTRAND: Savnede gutter funnet

En far på Borøya i Tvedestrand kontaktet politiet med melding om at tre gutter var savnet. De tre skulle fiske og kom ikke hjem som avtalt. Politiet og Hovedredningssentralen for Sør-Norge begynte å planlegge en aksjon, men fikk omsider melding om at guttene hadde fått motorstopp og gitt livstegn fra seg. Arbeidet med å lokalisere guttene pågår i skrivende stund.