MANDAL: Slagsmål

22.06: Det blir meldt om festbråk og antydning til slagsmål og fyll i forbindelse med en privatfest i Mandal. To personer blir innbrakt for å ha slåss i beruset tilstand. Den ene, en mann (20), ble kjørt til sentralarresten i Kristiansand og anmeldes for forholdet.

KRISTIANSAND: Trafikkulykke

22.45: En kvinne blir kjørt til sykehus etter å ha havnet i fjellveggen. Les mer i egen sak.

MANDAL: Slåsskamp

22.58: To kvinner som kjente hverandre begynte å slåss. De vil vurdere å anmelde forholdet mandag.

ARENDAL: Slo til vakt

23.14: En vakt tilknyttet Stoa Vest-dagene blir slått til og politiet pågriper kort tid senere en mann (24) som mistenkes for ugjerningen. Mannen anmeldes for forholdet.

MANDAL: Bil ut av veien

23.42: En bil kjører ut av veien og inn i en hage i Liaveien i Mandal. Fire passasjerer stikker av fra stedet. Politiet har mistanke om hvem som kjørte bilen, men ingen er så langt pågrepet. Bileier skal ifølge politiet ha forklart at et nøkkelsett til bilen har vært på avveie i flere dager.

KRISTIANSAND: Amper stemning

23.53: Politiet rykket ut til 7/Eleven i Markens gate etter at det ble meldt om amper stemning. Politiets forebyggende innsats gjorde at det aldri ble mer enn amper stemning.

ARENDAL: Slåssing

00.22: En patrulje i Arendal kommer over slåssing på Langbrygga. En mann (19) blir innbrakt til arresten som mistenkt, mens fornærmede blir kjørt til legevakta med mindre skader.

RISØR: Trafikkulykke

00.35: AMK melder fra om en trafikkulykke inne i et grustak på Akland. Angivelig skal noen ha tullekjørt i grustaket før det gikk galt. Én person er kjørt til sykehus og saken vil få etterspill.

KRISTIANSAND: Slått

00.49: En mann skal ha blitt slått av flere ungdommer i Marviksveien. Fornærmede, en gutt (18), skal ha fått ødelagt tenner og har trolig knekt nesa. En mann (48) er pågrepet og mistenkt i saken.

KRISTIANSAND: Urinering

En person ble truet med bank etter angivelig å ha urinert på en sykkel i Marviksveien. En mann (26) blir satt i arrest.

KRISTIANSAND: Slåssing

01.20: Det ble meldt om slåssing ved utestedet Bakgården. Den mistenkte gjerningsmannen (21) stakk fra stedet, men ble senere lokalisert. Anmeldelse vil bli vurdert.

ARENDAL: Dårlig oppførsel

01.31: En mann (18) skal ha oppført seg dårlig på Castelle i Arendal og ble innbrakt.

KRISTIANSAND: Skadeverk

01.36: En mann (35) er satt i arrest mistenkt for å ha forsøkt å stjele en motorsykkel fra Østre Strandgate i Kristiansand. Mannen er anmeldt.

KRISTIANSAND: Ruteknusing

01.38: En mistenkt er pågrepet etter at fasaderutene ved to bygninger i sentrum ble sparket inn.

MANDAL: Slått ned

01.39: En mann ble slått ned ved utestedet Herr Redaktør i Mandal og måtte kjøres til sykehus i Kristiansand. Mistenkt gjerningsmann (28) ble pågrepet og kjørt til sentralarresten i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

01.58: 7-8 personer skal ha vært involvert i en slåsskamp ved Rutebilstasjonen i Kristiansand. Patruljen var i området og situasjonen løste seg opp.

VALLE: Bråk

02.32: Det ble meldt om mye bråk og støy i Valle. Politiet reiste til stedet og fikk dempet støyen.

VENNESLA: Hærverk

02.34: Flere unge mennesker ble observert ved Ica-butikken på Skarpengland. Flaggstanga skal ha blitt revet ned og politiet rykket ut for å finne gjerningsmannen. På stedet sikret politiet personalia på flere personer, men det er uklart hvem som stod for skadeverket.

ARENDAL: Slåssing

02.37: Politiet kommer over slåssing på Langbrygga. To personer er veldig aktive, og ytterligere to medvirker. Alle fire blir kjørt inn til arresten ved Arendal politistasjon.

KRISTIANSAND: Sparket

03.08: En person i Kristian IVs gate melder fra om at han er blitt sparket. Saksforholdet er noe uklart, men det skal være kjent gjerningsmann og saken vil muligens bli anmeldt.

MANDAL: Utforkjøring

03.12: En taxisjåfør melder fra om at han holdt på å bli påkjørt av en Golf. Bilen gikk kort tid senere i grøfta. Politiet rykket ut og det viser seg at bilføreren mistenkes for fyllekjøring. Test på stedet viste også at mannen var beruset. Bilføreren (25) anmeldes og trafikksak er opprettet.

GJERSTAD: Hoppet på taxi

En person vil bli anmeldt for å ha hoppet på panseret til en taxi. Bilen ble skadet og vitner skal kjenne til mannens identitet.

KRISTIANSAND: Butikknaskeri

03.10: Politiet hentet en butikknasker på 7/Eleven i Markens gate. Personen ble kjørt til Kristiansand politistasjon hvor forholdet ble erkjent, og personen ble deretter dimittert.

GRIMSTAD: Ville ikke høre på politiet

03.19: En lillesander (30) ville ikke høre på politiets instruksjoner i Storgata i Grimstad, og ble derfor kjørt til arresten. Årsaken til at 30-åringen tiltrakk seg politiets oppmerksomhet skal ha vært at han lagde bråk.

KRISTIANSAND: Fjernet uønskede gjester

03.50: Politiet måtte fjerne to uønskede, berusede gjester fra en adresse i Vestkollen.

KRISTIANSAND: Full fest

04.21: En høylytt fest ble stoppet av politiet i Kuholmsveien på Lund.

TVEDESTRAND: Innbrudd

04.24: Tre personer tok seg inn hos Madam Pedersen i Tvedestrand. Politiet rykket ut og observerte tre personer som løp fra stedet. Gjerningsmennene, som er ukjente, skal ha tatt seg inn på forsiden av bygningen og ut på baksiden. Det er uklart om kjeltringene fikk med seg noe som helst.

KRISTIANSAND: Bråk

Politiet stoppet høy musikk som irriterte naboer i Kristian IVs gate.

SIRDAL: Beruset bilfører

04.50: — En politipatrulje kom over en beruset bilfører. Han ble tatt med til Sandnes legevakt og det er mistanke om promillekjøring, sier operasjonsleder Kurt Løklingholm i Rogaland politidistrikt om 22-åringen som er pågrepet. Mannen ble pågrepet i nærheten Svartevatn i Øvre Sirdal, hvor Sirdalsdagene går av stabelen.

KRISTIANSAND: Mopedtyveri

04.52: En sort moped med kjennemerke PU5056 ble meldt stjålet fra Artellerivollen i Kristiansand.

GRIMSTAD: Slått ned

En mann blir slått ned ved Happy time pizzeria i Storgata i Grimstad. Politiet kommer i kontakt med offeret, som blødde neseblod. Han har gitt en beskrivelse på gjerningsmannen. Saken anmeldes.

KRISTIANSAND: Innbrudd

06.11: En gutt skal ha brutt seg inn ved kinamat-butikken på Grim Torv. Personen skal ha løpt fra stedet med en pose. Politiet har vært på stedet og kan konstatere at en ubuden gjest har vært inne.

GRIMSTAD: Høylytt sangfugl

06.28: En høylytt sanger på Furufjell blir litt for mye for naboene. Politiet reiser ut og snakker til en beruset person.

MANDAL: Trafikkulykke

09.23: En bil kjører utfor E 39 ved Vetnes i Mandal.

— Det er en bil av veien og bilføreren er på stedet. Patruljen opplyser at han mistenkes for å kjøre i beruset tilstand. Bilføreren er kjørt til sykehus i Kristiansand med blant annet bruddskader, sier operasjonsleder Per Lauvnes i Agder politidistrikt.

KRISTIANSAND: Mopedtyveri

En sølvgrå Peugeot Speedfighter er stjålet fra Bronseveien på Tinnheia i løpet av natta.

GRIMSTAD: Mopedtyveri

I løpet av natta har tyver stjålet en Peugeot-scooter fra rundkjøringen på Vik i Grimstad. Scooteren har kjennemerke PH6609. **VENNESLA: Trafikkulykke

13.23:** Bil havner på taket på Drivenesheia. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Ubudne gjester?

14.46:** En ansatt ved Kvadraturen Videregående skole oppdager en mulig ubuden gjest inne på skolen. Politiet jobbet i ettermiddag med saken.

Foto: Arkivbilde/Vegard Nekstad