**GRIMSTAD: Avviklet ungdomsfest

00.00** Politiet får flere meldinger om en en fest som utspiller seg på Gamle Haugenes Mat på Fevik.

— En stor ungdomsgjeng skal ha leid selskapslokalet leid for en fest, og da drar det jo gjerne med seg litt andre folk. Meldingene lød på at det var mellom 100 og 150 mennesker til stede, og at det var mye bråk og tilløp til slåssing, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

Politiet kom til stedet rundt halv ett, avsluttet festen og kastet ut ungdommene. En 18 år gammel gutt, hjemmehørende i Grimstad, settes i arrest i Arendal for bråk i beruset tilstand.

ARENDAL: Skallet ned av 16-åring

**VENNESLA: Fyllekjørte på moped

01.05** En patrulje stopper en moped for en stikkprøve. Føreren må blåse i alkometeret og får utslag over det lovlige. Han pågripes og må bli med politiet til stasjonen. Gutten er 16 år gammel og kommer fra Vennesla.

**KRISTIANSAND: Slått av eksen

01.14** En kvinne ringer politiet og melder at hun har blitt slått av en tidligere kjæreste. Episoden fant sted i kvinnens hjem på Hånes. Mannen har forlatt huset da kvinnen ringer.

— Hun ønsket ikke legesjekk, men vurderer å anmelde forholdet, sier operasjonsleder Solås.

KRISTIANSAND: Brann i søppel-container

KRISTIANSAND: Pub-slagsmål

01.56 Victoria pub i Markens gate ber om bistand fra politiet for å ta hånd om to personer som slåss. En av mennene, en 40 år gammel kristiansander, innbringes og settes i drukkenskapsarrest. Han har flere løse tenner som følge av slåsskampen. Mannen som skal ha slått ham er sendt til legevakten for en sjekk.

— Hvorvidt de anmelder hverandre, gjestår å se. De kan imidlertid vente seg anmeldelser fra politipatruljen, sier Frank Solås.

GRIMSTAD: La vitne i bakken

GRIMSTAD: Slo lua av politimann

**KRISTIANSAND: Kjørte i fylla uten lappen

02.52** En ung kristiansandsmann innbringes av patruljen etter å ha blitt stoppet i en kontroll i Suldalsveien. Mannen er 17 år og dermed uten førerkort, og kjørte dessuten med promille.

HOVDEN: Leteaksjon etter masseslagsmål

GRIMSTAD: Slåss på brygga

04.27 En patrulje observerer to personer som slåss på Shellbrygga i Grimstad. En av mennene sparket den andre i beinet slik at han falt, og stakk deretter fra stedet.

— Heldigvis har vi kjappe folk i politiet. De løp etter og fikk innhentet mannen, sier operasjonsleder Frank Solås.

Det viste seg at også mannen som forsøkte å stikke av hadde pådratt seg skader. Han var skadet i panna og påstod at det var den andre karen som begynte. Han ble imidlertid pågrepet og kjørt i arrest i Arendal. Vedkommende er 20 år og kommer fra Grimstad.

GRIMSTAD: Slagsmål eller fest

05.35 En privatfest på Biesletta kommer ut av kontroll og to personer ender opp i håndgemeng. - Episoden har utspring i en hendelse på festen. En person er innbrakt til arrest og skal avhøres, opplyser politiet.

**KRISTIANSAND: Skrik og skrål i Marvika

07.40** Politiet får flere meldinger om bråk i fra et selskapslokale i Marvika.

— Naboer skal ha reagert på at det er mye skrik og skrål og mennesker som slåss utenfor lokalet. Vi får noen nokså hysteriske henvendelser som går på at det skal være drapstrusler inne i bildet, noen skal blant annet bruke en øks. Det viser seg imidlertid at en del ting var litt overdrevet, det kokte ned til at to personer ble innbrakt for nærmere kontroll. Og det ble ikke funnet noen øks, sier Frank Solås.

KRISTIANSAND: Huseier overrasket tyv