ARENDAL: En bil står fullstendig smadret mot en murvegg på Industritoppen ved Stoa utenfor Arendal.

— To personer omkom i ulykken, sier operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt.

Årsaken til ulykken er ennå ikke klarlagt.

— De to omkomne er en 28 år gammel mann fra Fevik og en 23 år gammel mann fra Arendal, sier Neset.

Tre ambulanser, to leger, lokalt brannvesen og politipatruljer var raskt framme på stedet, men livet sto ikke til å redde for de to i bilen.

— Vi varslet biltilsynet og kalte ut tekniker. Nå jobber vi på stedet og foretar undersøkelser, jobber opp mot vitner og forsøker å skaffe oss et bilde av hva som har foregått før ulykken inntraff, sier Neset.

De pårørende er varslet.

ULYKKESBILEN: De to omkomne satt i denne bilen, en Ford Sierra Cosworth, da den traff muren på industrifeltet. FOTO: VEGARD NEKSTAD Foto: Vegard Nekstad

Ulykken skjedde klokken 16.08. Veien forbi ulykkesstedet ble sperret av etter ulykken. I ettermiddagstimene var etterforskere fra politiet, krimtekniker fra Agder politidistrikt og lokal ulykkeskommisjon fra Statens vegvesen på plass for å gjennomføre tekniske undersøkelser.

Ulykken skjedde i et industriområde med en rekke forskjellige bedrifter. Det samlet seg raskt mye folk ved ulykkesstedet som fulgte opprydningsarbeidet.

— Etterforskerne går foreløpig ikke ut med noen teorier på hva som kan ha skjedd før de kan sammenfatte alle opplysninger, sier operasjonsleder Neset.

Fvn.no kommer tilbake med mer.