KRISTIANSAND: Facebook-invitasjonen fra Karoline Jonassen (18) fra Andøya i Kristiansand var ment for 13 venninner, og skulle være en gjensynsfest med jentejengen. Invitasjonen ble lagt ut på Facebook, men spøkefugler videresendte invitasjonen.

Dermed spredte "kosekvelden" seg som ild i tørt gress.

**Les også:

Folksom kosekveld med jentene**

Da Fvn.no omtalte saken for en måned siden, var det over 2600 som ville på kosekveld. Uka etter skrev TV2 og P3 om fenomenet, og antallet påmeldte var da steget til 20.000. I skrivende stund er det 38.242 som sier de kommer, og 6437 som har sagt de "kanskje kommer".

— Det er helt vilt. En del har meldt seg av nå, men en stund var gruppa oppe i over 40.000, sier Karoline, som ikke er særlig oppmerksomhetssugen av natur. Hun har naturlig nok heller ikke plass til 40.000 i sin egen stue.

Nå blir det kosekveld på utestedet Spot i Kristiansand.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Blir russe-kickoff

— Arrangørene av årets første russekro spurte om de ikke kunne få bruke "kosekvelden" min som kickoff-tema, sier Jonassen.

— Kommer de opprinnelige inviterte venninnene dine hit i stedet, da?

- Ja, jeg tror det. Men vi har allerede avviklet den planlagte kosekvelden. Den hadde vi i går kveld, hjemme hos meg, sier Karoline.

— Uten å si fra?

— Hehe. Det ble invitert på Facebook denne gangen også. Men på lukket gruppe.

— Smart.

Nå har kosekveld-gruppa på Facebook fått ny logo, og invitasjonsteksten er byttet ut med russekro-invitasjon.

- Temaet er jo "kosekveld", og det vil bli premiering for beste antrekk, sier Karoline, som ikke har bestemt seg for eget antrekk ennå.

— Mulig det blir kosedress?

— Det blir nok noe varmt noe, ja, hutrer hun.

Det er russen ved Kristiansand Katedralskole Gimle og Vågsbygd videregående som arrangerer kickoff-kvelden.

Nå holder det altså ikke å være påmeldt på Facebook for å delta på kosekvelden, billetter er solgt på de respektive skolene. Det blir heller ikke solgt billetter i døra i morgen kveld. Hvis du lurte.