LILLESAND: — Tre personer ble brakt til legevakten i Kristiansand, men ingen var alvorlig skadet og alle ble dimmitert, sier operasjonsleder Gunn Lieng ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Det var klokken 00.29 natt til mandag politiet fikk melding om utforkjøringen i Glamslandkrysset i Lillesand. Det er foreløpig uklart hva årsaken er til at bilen gikk ut av veien og i betonginngjerdingen.

Her er hva politiet på Agder har hatt å stelle med natt til mandag:

**RISØR: Slåssing

22.13** får politiet melding om slåssing i Risør sentrum.

22.18 melder politipatruljen inn til operasjonssentralen at situasjonen er løst på stedet.

**ARENDAL: Tyveri av firehjuling

00.07** tar politipatruljen beslag av en firehjuling med et uklart eierforhold. Kjøretøyet blir stoppet på Nygårdsveien i Arendal, og mannen som førte firehjulingen er innbrakt til politistasjonen i Arendal.

**LILLESAND: Trafikkuhell

00.29** Les mer på toppen

**FLEKKEFJORD: Drikking på offentlig sted

02.40** blir en 37 år gammel mann anmeldt for drikking på offentlig sted. Mannen blir stoppet av en politipatrulje når han drikker en Heineken på Torvet i Flekkefjord.

**ARENDAL: Promillekjøring

02.49** blir ei 27 år gammel kvinne innbrakt, med mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Kvinnen vil bli tatt blodprøver av.

**KRISTIANSAND: Høylytt fest

04.44** er politipatruljen i Møllevannsveien for å dempe lyden på en fest. Folk i huset lovet å dempe musikken.

**MARNARDAL: Kjørte på elg

05.14** får politiet melding om en person som med bilen sin kjørte på en elg i Holandskrysset. Elgen døde, mens personen kom fra det uten skader og kunne også kjøre videre med den samme bilen.

**LINDESNES: Innbrudd i bedrift

06.00** får politiet melding om innbrudd hos Sørlandsstein i Hestehaven på Vigeland. Tyvene har vært i kassa og forsynt seg med en ukjent mengde vekselmynt. Det er uklart om noe annet er borttatt. Innbruddstyvene har tatt seg inn gjennom å knuse et vindu i garasjen, for å så komme seg inn den veien inn i bedriften.