MANDAL: 22-åringen møtte selv opp ved Mandal politistasjon og forklarte at han hadde fått juling i en bolig i Buråsveien. Gjerningspersonene skal ha brukt forskjellige gjenstander og inventar da de angrep mannen.

— Han hadde fått mye juling. Vi fant blodspor på trappen inn til boligen og i andre etasje, opplyser operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Brukket arm

Offeret, som er bosatt i Lindesnes, ble brakt først til legevakten i Mandal, deretter til akuttmottaket ved Sørlandet sykehus i Kristiansand.

— Han var bevisst. Men han hadde brukket armen og var blitt slått i ansiktet. Ifølge sykehuset blir han liggende der til mandag, sier Solås.

To menn, en 22-åring og en 19-åring, begge fra Mandal, er pågrepet og siktet for volden. De sitter søndag formiddag i arresten i Kristiansand, og vil avhøres i løpet av dagen.

Undersøker boligen

— Vi forsøker nå å innhente opplysninger av vitner og av siktede, opplyser jourhavende politiadvokat ved Agder politidistrikt, Ingrid Thorsen, til fvn.no.

Den siktede 22-åringen bor i boligen der den jevngamle mannen ble banket opp.

— Det er foreløpig vanskelig å si hva som har skjedd. Vi jobber med det. Kriminalteknikere undersøker boligen søndag formiddag, sier operasjonslederen.

I følge akuttmottaket ved Sørlandet sykehus er offeret skadet og under behandling søndag ettermiddag.

Også i Farsund, Arendal og Tvedestrand har det vært slåssing i natt. Les politiloggen her.