Maxitaxien ble parkert i Plommeveien. Litt senere begynte den å brenne. Foto: Elling Svela

ARENDAL: Sparket og spyttet

00.32: En kvinne ba politiet om hjelp etter å ha blitt sparket, slått og spyttet på av en mann. På stedet pågrep politiet en mann (25). — Han forsøker å bite og spytte tjenestemennene under pågripelsen, opplyser operasjonsleder Jon Kvitne i Agder politidistrikt om gjerningsmannen, som anmeldes for forholdet.

EVJE OG HORNNES: Slåsskamp

00.36: Setesdalspatruljen blir sendt til en privatadresse på Evje etter melding om slåssing. En person skal ha blitt rispet med kniv. Han er sendt til legevakt for sjekk med lettere skader, opplyser operasjonsleder Kvitne. Gjerningsmannen ble pågrepet og kjørt til politiarresten i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Klammeri

01.05: En beruset mann (31) ble satt i arresten etter å ha vært i klammeri med en vakt på Kick.

KRISTIANSAND: Ville ikke gå

01.08: En mann (44) ville ikke forlate utestedet Six Pence. Politiet bortviste mannen fra stedet.

KRISTIANSAND: Var aggressiv

01.26: En aggressiv mann (29) ble bortvist fra utestedet Havana.

ARENDAL: Tatt med hasj

01.48: Politiet stoppet en bil i Gamle Songevei i Arendal hvor sjåføren ble anmeldt for å kjøre uten førerkort. To passasjerer, menn på henholdsvis 24 og 26 år, ble innbrakt for å være i besittelse av mindre mengder hasj.

Maxitaxien ble parkert i Plommeveien. Litt senere begynte den å brenne. Foto: Elling Svela

KRISTIANSAND: Bilbrann

04.06: En maxitaxi brant i krysset Plommeveien/Epleveien. Patrulje og brannvesen rykket ut og det viste seg at bilen var fullstendig utbrent. — Bilen ble parkert på stedet tidligere på natta etter å ha blitt benyttet som maxitaxi, opplyser operasjonsleder Kvitne. SØGNE: Grovt tyveri

04.20: En pc er stjålet fra et verksted på Høllen Vest. Politiet skal gjennomføre åstedsundersøkelser i løpet av formiddagen.

KRISTIANSAND: Narkotika-bruk

04.23: Tre menn, 24, 24 og 26 år, ble pågrepet ved Parko. De ble mistenkt for å ha brukt narkotika.

**ARENDAL: Elektronikk stjålet

06.17:** Grovt tyveri fra leilighet i Arendal sentrum. Det er stjålet blant annet pc-skjerm, telefoner med mer. Politiet i Arendal vil etterforske saken videre.

**KRISTIANSAND: Nektet å forlate toalettet

06.18:** Vekter ber om bistand til å fjerne person som nekter å forlate toalettet Shell Valhalla. Mann på 23 år er innbrakt, og han anmeldes for ikke å ha etterkommet pålegg om å fjerne seg fra stedet.

**SONGDALEN: Mann fraktet til sykehus

07.08:** Melding om trafikkulykke på FV 461, det er en enslig bil som har kjørt av veien. Ingen er fastklemt. Der er kun en bilfører i bilen, en mann på 27 år. Han er fraktet med ambulanse til SSK uten alvorlige personskader. Politiet vil etterforske saken videre.

**GRIMSTAD: Grovt tyveri

07.15:** Melding om grovt tyveri fra Joker i Skjærgårdsveien. Der er uklart hva som er stjålet. En politipatrulje drar til stedet for å foreta stedsundersøkelse.

**ARENDAL: Snøfreser stjålet

08.13:** Firmaet ”Mestersag” melder om tyveri av snøfreser fra deres område i løpet av natten. Politiet i Arendal vil etterforske saken videre.

**SØGNE: Trailere førte til kø

08.46:** Melding om trailer som har fått stopp på E 39 i Trybakken retning vestover. Vegtrafikksentralen er orientert. En politipatrulje dirigert til stedet. Den første traileren har klokken 10.40 lagt på kjettinger og kommet seg videre. Det er imidlertid to andre trailere som også har fått stopp i Trybakken. Politipatruljen på stedet dirigerer trafikken som går i puljer begge veier. Veiskrape er på stedet og rydder veien. Kl. 11.18 melder politipatruljen at veien er helt ryddet.

**FLEKKEFJORD: Innbrudd

10.12:** Melding om innbrudd i bolig i løpet av natt til i lørdag. En rute i inngangsdør er knust. Foreløpig usikkert om noe er bortatt. En politipatrulje er dirigert til stedet for sporsikring.

**EVJE: Påkjørt rådyr

10.23:** Melding om påkjørt rådyr på RV9 rett nord for Evje. Viltnemda orientert.

**LYNGDAL: Trailer fikk stopp

11.04:** Melding om trailer som har fått stopp på E39, Lehnesfjorden ved Flaten retning vestover. Statens Vegvesen er orientert og er på vei til stedet.

**ARENDAL: Knust vindu

11.24:** Melding om knust vindusrute i løpet av senkvelden fredag eller natt til lørdag. Skadeverket vil bli meldt til politiet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

11.39:** En politipatrulje pågriper en mannsperson på 53 år som var i besittelse av litt hvitt pulver, trolig amfetamin. Vedkommende var også i besittelse av diverse tabletter av narkotisk art. Personen ble kjørt til politiarresten i Kristiansand.

**ARENDAL: Svane fast i isen

11.39:** Melding om at en svane sitter fast i isen ved Vrengen på Bjorbekk. Viltnemda er orientert.

**VALLE: Scooterulykke

11.45:** Mann (72) omkom i scooterulykke. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Trafikkulykke

12.03:** Trafikkulykke på bro ved Stokken kirke. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Plagsom adferd

12.41:** En plagsom mann opptrådte truende mot en butikkansatt på Amfi Arena. En mann (42) ble bortvist av politiet.

**KRISTIANSAND: Plagsom mann

13.54:** En mann (29) ble bortvist fra Sandens senter etter å ha oppført seg plagsomt inne på senteret. Han ble bortvist.

**LYNGDAL: Trafikkuhell

14.08:** En enslig bil snurret i veibanen på E 39 Kvinesheia, omtrent én kilometer før første tunnel på Kvinesheia fra Lyngdalssiden. Det oppstod ifølge politiet trafikale problemer. En lokal traktor fikk fjernet bilen. Ingen ble fysisk skadet.

**FLEKKEFJORD: Trafikkulykke

14.52:** En bil kjørte utfor fylkesvei 466 like før Gyland stasjon. To personer, en mann (68) og en kvinne (37), satt i bilen. Begge var lettere skadet og ble kjørt til Sørlandet sykehus Flekkefjord. Politiet oppretter sak etter ulykken. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Stakk fra kontroll

15.12:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Traktorbrann

18.00:** Traktor overtent på Rykene. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Pistoltrussel i sentrum

18.29:** - Et vitne observerte en mann som truet en annen mann med pistol i Vestre Strandgate, opplyser Frank Solås, operasjonsleder i Agder politidistrikt. Offeret ville ikke følge opp saken og forsvant før politiet rakk fram. Politiet har jaktet etter pistolmannen ut fra vitnebeskrivelser.

**LYNGDAL: Snoket rundt

18.50:** En ruset mann snoket rundt Alleen senter i Lyngdal. Da politiet kom fram, var mannen borte.