**MANDAL: Slåsskamp

00.17:** Politiet fikk melding om at mange ungdommer slåss ved kulturhuset i Mandal. Patruljen ordnet opp på stedet. Ingen anmeldelser.

**MANDAL: Beruset kvinne kjørt til legevakt

00.38:** Det kom inn melding om en beruset kvinne i Store Elvegate i Mandal. Hun ble tatt med til legevakt i ambulanse.

**VÅGSBYGD: Tyveri av scooter

00.40:** I tidsrommet mellom klokka 18.30 og 24.00 ble en sort scootermoped, med noe rødt, stjålet fra Vågsbygd. Scooteren er av merket Piaggio og har registreringsnummer PZ7678. **ARENDAL: Pubgjest kastet glass

01.11:** Ved et utested i Arendal kastet en gjest glass på andre. Vaktene hadde kontroll på mannen, og politiet kom til stedet og pågrep ham.

**MANDAL: Mann pågrepet under Skalldyrfestivalen

01.14:** En gjenganger under Skalldyrfestivalen ble innbrakt til Mandal politistasjon etter å ha nektet å etterkomme pålegg fra politiet.

**ARENDAL: Brysom gjest ved utested

01.17:** Politiet ble tilkalt til et utested på Tyholmen hvor det var en brysom gjest. Da patruljen kom fram var mannen gått.

**GRIMSTAD: Mann sov i veien

01.31:** Politiet kjørte til Fevik hvor en mann lå og sov midt i veien.

**KRISTIANSAND: Kvinne bortvist etter trussler og sjikane

01.42:** En kvinne ble bortvist fra et utested i Markens gate etter å ha truet og sjikanert betjeningen.

**AGDER: Festbråk

23.00-05.00:** I et tidsrom på seks timer fikk politiet minst 25 meldinger fra folk som ble holdt våkne av naboers fest eller høy musikk. Politiet fikk roet ned noen få. Grunnet ordensoppdrag som har gått på liv og helse er det mange politiet ikke fikk bistått av dem som fikk nattesøvnen forstyrret.

**MANDAL: Drivende båt

01.45:** Politiet fikk melding om at en båt lå og drev i Mandalselva. Det kom også inn opplysninger om at det var folk i vannet. Dette viste seg heldigvis å ikke stemme. Båteier ble oppsporet og alt var OK.

**AGDER: 30 ordensforstyrrelser

00.00-05.45:** Politiet melder at det har vært en travel natt i Agder. Natten har vært preget av mange ordensforstyrrelser. Verst har det vært i de to største byene, Kristiansand og Arendal. I Mandal. hvor Skalldyrfestivalen går av stabelen, har det også vært hektisk. Det har det vært ca. 30 forhold knyttet til ordensforstyrrelser på offentlig sted i Agder til sammen.

**KRISTIANSAND: Taxisjåfør ble angrepet av passasjer — måtte til legevakt

03.42:** En taxisjåfør utløste alarm i Vågsbygd. En patrulje kjørte til stedet. Sjåføren hadde blitt angrepet av sistemann som skulle ut av bilen. Vedkommende hadde nektet å betale. Sjåføren måtte til legevakt med ambulanse. Saken betraktes som alvorlig og etterforskes videre av politiet.

**MANDAL: Utagerende mann

06.01:** En beruset og utagerende ung mann i Mandal sentrum ble kjørt til legevakt for sjekk. Deretter ble han innbrakt til politistasjonen.

**KRISTIANSAND: Mann sov i veien

06.55:** En ung mann sov på en sidevei til E 18 på Bjørndalssletta. Mannen ble kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Tagging på husblokker

08.36:** Poliiet har fått melding om tagging på flere husblokker på Oddernes i løpet av natta. Forholdene vil bli anmeldt.

**RISØR: Innbrudd ved Voksenopplæringen

10.47:** Det kom inn melding om innbrudd og tyveri fra "Voksenopplæringen" ved Risør videregående skole i Siris vei. Foreløpig er det konstatert at en prosjektor er stjålet. Politiet skal gjennomføre sporsikring.

**GRIMSTAD: Bilfører tatt i 154 km/t

10.48:** En 22 år gammel mann fikk førerkortet beslaglagt og blir anmeldt for å ha kjørt i 153,99 km/t i skiltet 100-sone. Mannen ble tatt da han kjørte vestover på E 18 ved Trolldalen.

**MANDAL: Parkert bil ble påkjørt

11.50:** Politiet mottok melding om at en parkert bil var blitt påkjørt på Vestnes i Mandal. Den påkjørte bilen har fått store skader. Forholdet blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Mannlig bilist tatt i 174 km/t

12.19:** En 23 år gammel mann ble tatt for å ha kjørt i 174 km/t i 100-sonen på E 18 ved Nørholmen. Førerkortet ble beslaglagt og mannen anmeldes.