**ARENDAL: Falsk legitimasjon

23.34** fikk politiet melding om at en gutt hadde forsøkt å komme seg inn på utestedet LIPZ ved hjelp av falsk legitimasjon. Vedkommende som brukte den falske legitimasjonen stakk fra stedet før politiet kom frem, mens vedkommende som eide legitimasjonen ble bortvist.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

23.35** fikk politiet melding om en overstadig beruset person ved Shell i Elvegata. Vedkommende ble litt senere hentet av kamerater og kjørt hjem.

KRISTIANSAND: Snoket rundt bopel

Politiet fikk i går kveld melding om at en mann snoket rundt en bopel i Østerveien. Politiet fikk tak i vedkommende, som ble sjekket ut og dimittert.

**RISØR: La seg til å sove i bukta

23.43** fikk politiet melding om at en mann lå rett ut i bukta i Risør. En politipatrulje ble sendt til stedet og de fikk vekket mannen og kjørt ham hjem.

**LYNGDAL: Klage på fest

00.00** fikk politiet klage på en fest i Lyngdal, men hadde ikke kapasitet til å reise ut.

**FLEKKEFJORD: Bråket fest

00.00** fikk politiet melding om en bråkete fest i Flekkefjord. En patrulje ble sendt ut og festen ble oppløst.

**ARENDAL: Fest

00.38** fikk politiet klage på mye støy fra en fest på Salterød. Da politiet kom til stedet var alt stille og rolig.

**SØGNE: Jente fikk glass i ansiktet

01.00** fikk politiet melding om mye slåssing og knuffing på Høllen brygge. En politipatrulje ble sendt til stedet og da de kom frem viste det seg at en jente hadde fått et glass i ansiktet. En mann ble tatt med inn til arresten.

**ARENDAL: Innbruddsalarm

01.05** fikk politiet melding om at innbruddsalarmen var blitt utløst på Stinta skole. En patrulje ble sendt til stedet og de fant en åpen dør, men ikke noe mer enn det.

**KRISTIANSAND: Bråkete og fæl

01.24** fikk politiet melding fra Havanna som hadde problemer med en mann som i følge de ansatte på stedet var bråkete og fæl. Vedkommende ble sendt hjem.

KRISTIANSAND: Beruset dame

En dame som kom hjem med danseferja i natt var overstadig beruset da hun kom til land. Hun ble derfor plassert i en drosje som kjørte henne hjem til familien.

GRIMSTAD: Klage på fest

Politiet fikk i natt klage på fest og høy musikk på en adresse i Grimstad. En patrulje ble sendt ut for å få festdeltagerne til å dempe seg.

KRISTIANSAND: Ville ikke forlate stedet

Politiet fikk i natt melding om at en person ikke ville forlate Victoria pub etter å ha blitt bedt om det. En patrulje ble sendt til stedet, men vedkommende ville heller ikke høre på politiets råd om å fjerne seg. Enden på visa ble at vedkommende ble innbrakt og satt i arresten. Etter en stund i politiets varetekt ble han så sendt hjem.

**FLEKKEFJORD: Fikk uønsket person inn i bilen

01.46** fikk politiet melding om at en uønsket person hadde trengt seg inn i en bil ved Nes i Flekkefjord. Mannen ville ikke forlate bilen og en politipatrulje ble sendt til stedet. Før patruljen kom frem hadde mannen kommet på bedre tanker og forsvunnet fra bilen og stedet.

VALLE: Melding om brann

Politiet fikk i natt melding om brann ved kraftstasjonen i Valle. Det hele viste seg å være ganske udramatisk. En høytrykksspyler hadde tatt fyr, men ble raskt slukket. – Det var mye røyk, men ikke så stor dramatikk, sier operasjonsleder.

**ARENDAL: Beruset person

02.11** fikk politiet melding om en beruset person utenfor Amfi Arena. Vedkommende ble innbrakt til arresten.

**KRISTIANSAND: Bortvist

02.20** fikk politiet melding om en beruset person på Leopold. Vedkommende ble bortvist fra stedet.

**LILLESAND: Slåssing

02.27** fikk politiet melding om slåssing på Beddingen i Lillesand. En mann ble sendt hjem.

**SØGNE: Falt i vannet

02.28** fikk politiet melding om at en dame hadde falt i vannet ved Høllen brygge. En patrulje ble sendt til stedet og dama ble etter hvert dratt opp på land. Hun var noe nedkjølt, men fikk etter hvert varmen i seg.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.38** fikk politiet melding om slagsmål på utsiden av Tollboden. En patrulje ble sendt til stedet og det viste seg at en av de involverte hadde blitt påført noen kuttskader i ansiktet. En person ble tatt med inn til politistasjonen mistenkt for forholdet.

**ARENDAL: Urinerte

03.05** ble en mann tatt på fersken av politiet mens han urinerte på utsiden av Subway. Mannen blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Sov i bilen

03.27** kom en politipatrulje over en mann som hadde lagt seg til å sove i bilen med motoren i gang. Vedkommende ble våknet opp og overtalt til å la bilen stå og ta en taxi hjem i stedet.

**LILLESAND: Ville ikke stoppe for kontroll

05.16** i natt forsøkte politiet å stoppe en bilist for kontroll ved Gaupemyr i Lillesand. Sjåføren nektet å stoppe og forsvant for politiet. Kort tid etterpå kom patruljen over bilen, som da hadde havnet i grøfta, men sjåføren hadde allerede stukket fra stedet. Bilen var nøkkelkjørt og ikke stjålet. Politiet har god kontroll på hvem som eier bilen.

**LILLESAND: Bil snurret rundt

07.21** fikk politiet melding om at en bil hadde snurret rundt og truffet autovernet ved Steinsåstunnelen i Lillesand. Ingen personer kom ti skade, men bilen fikk materielle skader. Ifølge operasjonsleder skal det være fryktelig glatt på stedet.

**KRISTIANSAND: Promillekontroll

09.00** avholdt politiet en promillekontroll på Bjørndalssletta. En mann blåste 0,44 i promille og blir anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

11.00** fikk politiet melding om at det i løpet av natten har vært innbrudd i Misjonsselskapets gjenbruksforretning i Tollbodgaten. Uvedkommende hadde knust et vindu og stjålet diverse småting.

**ARENDAL: To biler bulket

11.00** fikk politiet melding om at to biler hadde bulket litt inn i hverandre ved Harebakken i Arendal.

RISØR: Forsøk på innbrudd

Det har også vært et forsøk på innbrudd ved Solstad i Risør, men gjerningspersonene har ikke lykkes med å ta seg inn.