**GJERSTAD: Fant cannabisplanter

11:05:** Tre cannabisplanter ble funnet under en ransaking på en adresse i Gjerstad. Vedkommende som bor på adressen har erkjent eierskap til plantene

VENNESLA: Tohjulstraktor stjålet

Ved Røyknes i Vennesla skal det mellom 22. oktober og 2. november ha blitt stjålet en grønn tohjulstraktor. Traktoren er en Agria 2400 og er en 1990-91 modell.

**KRISTIANSAND: Mobiltyveri

12:00:** Det skal ha vært uvedkommende inne på bakrommet i Markens gate 25 og stjålet to mobiltelefoner og 1000 kroner. Tyveriet skal ha skjedd mellom klokken 11.00 og 12.00 og politiet har foreløpig ingen mistenkte.

HÆGEBOSTAD: Fartskontroll

Ved Skeie i Eiken var det en fartskontroll mellom klokken 10.30 og 13.00. Det ble gitt ut ni forenklede forelegg for høy fart og et for ulovlig bruk av mobiltelefon. Høyeste fart målt var 71 km/t i 50-sonen.

BYKLE: Tjuvslakt av får

En sauebonde i Bykle melder om tjuvslakt av sau ved Bratteli. Han var på leiting etter bortkommende får i området og fant skinn og hode etter to lam med kulehull i skinnet. De skal ha blitt fagmessig flådd og resten av skrotten var borte. skjedd fra 16-30 oktober.

ARENDAL: Dumper skapte trafikkaos

**ARENDAL: Ville ikke oppgi personalia

15.45:** En mindre kollisjon med kun materielle skader skal ha skjedd ved Parkveien i Arendal. Den ene parten ville ikke opplyse hverken navn eller personnummer. Politiet måtte kalles inn for å få orden på tvisten.

**GRIMSTAD: Knabbet spillkonsoll og stakk fra politiet

16:00:** På Spaceworld i Oddensenteret i Grimstad skal en kar ha nappet til seg en spillkonsoll og styrtet ut til en ventende bil. En butikkansatt kom løpende etter og noterte sammen med et vitne bilnummeret.

Politiet finner ut at bileieren er fra Risør og en patrulje kom i kontakt med bilen på E 18 ved avkjørselen til Tvedestrand.

– Han ville ikke stoppe og kjørte i full fart så vi måtte avbryte en bilforfølgelse, sier Frank Solås, operasjonsleder ved Agder politidistrikt.

Bileeieren skal være en kjenning av politiet.