GRIMSTAD: Båt på grunn ved Marivold camping

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i sentrum

00.04** Det ble meldt om slåsskamp i Henrik Wergelands gate. Politiet kom til stedet, og da roet situasjonen seg.

KRISTIANSAND: Kjørte i fjellveggen og stakk av

KRISTIANSAND: Ødela blomsterbed ved Trekanten

**FROLAND: Kjørte utfor veien

01.47** En 20 år gammel mann fra Froland er mistenkt for promillekjøring etter å ha kjørt utfor veien i Froland. Føreren var på stedet da politiet kom. Ingenble skadet.

KRISTIANSAND: BMW totalskadet i brann

**KRISTIANSAND: Slagsmål i sentrum

02.33** Det ble meldt om at en større gjeng sloss på hjørnet av Skippergata og Markens gate. Politiet var på stedet noe senere, og da hadde kamphanene spredt seg.

**ARENDAL: Skallet ned

02.55** En mann meldte at han var blitt skallet ned på Tapperiet av en ukjent gjerningsperson. Det er uklart om vedkommende vil anmelde forholdet. Offeret behøvde ikke å dra innom sykehuset etterpå.

FLEKKEFJORD: Bil utfor veien – to stakk av

ARENDAL: Kvinne til sykehus med hodeskader etter krasj

**RISØR: Dro håret av kvinne

04.51** En mann ringte politiet og fortalte at hans venninne hadde blitt angrepet av en mann som hadde tatt kraftig tak i håret hennes. Det hadde fulgt med en del hår. Politiet har jobbet seg frem til en mistenkt; en 20 år gammel mann fra Tvedestrand. Hendelsen skjedde i Kragsgate.

KONSMO: Bil havnet to meter fra husvegg

**LILLESAND: Brann på veranda

07.35** Det ble meldt om brann på en veranda i Eineråsen i Lillesand. Brannen ble slukket uten å spre seg til huset. Folk på stedet antyder at brannen kan ha startet av en sigarettglo etter røyking på verandaen.

KRISTIANSAND: Våknet av tyv på soverommet