**MANDAL: Viftet med kniv

23.15:** Ingen kom til skade da en ung gutt trakk kniv i forbindelse med en krangel utenfor Mandalshallen. Det skal ha vært en lommekniv som ble trukket, og da en voksen person krevde at kniven skulle legges bort, ble det gjort. Da politiet kom til stedet hadde den aktuelle gutten syklet fra stedet. Politiet har skrevet rapport i saken.

**FARSUND: Skal ha blitt slått og sparket

23.36:** En mann som kjørte traktor skal ha blitt stoppet av en bil som kjørte bak traktoren i høy hastighet.

— Han kom ut fra en sidevei og ut på riksvei. Opp bak ham kom en bil i høyhastighet og bremset kraftig ned. De tre i bilen river opp traktordøra og tar ham ut. De hiver ham i bakken og begynner å slå og sparke, sier operasjonsleder Jon Kvitne i Agder politidistrikt om hendelsen.

Mannen skal ha klart seg greit og trengte ikke legehjelp. Sideruta på traktoren ble knust og episoden vil bli anmeldt. Til politiet har offeret gitt et signalement på bilen og noe senere ble bilen funnet i nærheten av stedet hvor DDE holdt konsert i går kveld. Gjerningsmennene er så langt ikke funnet.

**KRISTIANSAND: Fikk bank

23.35:** En leietaker kontaktet politiet med melding om at han var blitt banken hos huseieren. Politiet rykket ut og kunne konstatere at mannen var blitt påført blåmerker i armen. Gjerningspersonen hadde forlatt stedet. Politiet avventer anmeldelse før noe eventuelt vil skje videre.

LINDESNES: Høy musikk

23.51: Det ble meldt om høy musikk ved en adresse i Sør-Audnedal. Politiet rykket og forklarte partyløvene at lydnivået var uakseptabelt. På stedet fant politiet en overstadig beruset 14-åring som ble kjørt til legevakta.

**VENNESLA: Kranglete gjest

23.57:** Politiet tok med seg en kranglete gjest fra et privat arrangement på en gård i Vennesla.

**FARSUND: Trafikale problemer

23.59:** Politiet fikk flere melding om trafikale problemer i forbindelse DDE-konserten ved Skeimemona på Vanse. Berusede folk skal ha ligget i veien. En person ble kjørt hjem av politiet.

**ARENDAL: Bråk

00.14:** Politiet rykket ut på melding om slåssing i Arendal sentrum. Det viste seg å være noe bråk, men partene ble enige om å roe seg ned.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

00.18:** En overstadig beruset person ble bortvist fra Victoria pub etter å ha nektet å forlate stedet.

**KRISTIANSAND: Bussbråk

00.11:** Politiet rykket ut til bussbråk i Narviga og fikk roet ned situasjonen. Saken får ikke noe etterspill.

**GRIMSTAD: Uten førerkort

00.19:** En mopedist ble anmeldt for å kjøre uten gyldig mopedførerbevis.

**ARENDAL: Alarm

00.45:** Det ble meldt om alarm i et hus på Saltrød. Politiet rykket ut og det viste seg at noe glass var knust i ytterdøra på huset.

**FARSUND: Promillemistanke

00.45:** Politiet stoppet en person som de mistenker at kjørte i fylla. Bilen ble stoppet i Borekrysset og mannen ble tatt med til legevakta for å sikre blodprøve. Førerkortet til personen ble beslaglagt.

**MANDAL: Biltyveri

01.13:** En grå Ford Monedo med kjennemerke DH34093 ble meldt stjålet fra parkeringsplassen ved REMA 1000 Øvrebyen i Mandal. Tyveriet skjedde mellom 22 og 01. **KRISTIANSAND: Gikk i bakken

01.24:** Politiet kjørte en person til legevakt etter at personen gikk i bakken i krysset Dronningens gate og Festningsgata i Kristiansand. Personen skal ha vært overstadig beruset.

**ARENDAL: Bil i fjellveggen

01.26:** En bilfører var uoppmerksom og kjørte i fjellveggen på Kystveien i Arendal ved Barby. Bilføreren var alene i bilen og er anmeldt av politiet for episoden. Han ble kjørt til legevakt for sjekk.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

01.43:** Det ble meldt om vannvittig høy musikk i Kristian 4des gate. Politiet rykket ut og delte ut en advarsel, og mer høy musikk ble ikke rapportert.

**ARENDAL: Råkjører fratatt lappen

23.52:** En bilfører er ikke lenger bilfører etter å ha blitt målt til 79 km/t i 50-sona. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

**KRISTIANSAND: Gikk i bakken

02.03:** En mann måtte kjøres til legevakt med ambulanse etter å ha gått i bakken og fått et kutt i bakhodet.

**SØGNE: Vanskelig ungdom

02.03:** Det ble meldt om en rebelsk ungdom i Søgne som var vanskelig å ha i hus. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

**ARENDAL: Bil i grøfta

02.08:** En bil kjørte i grøfta i Brentedalen i Arendal og bilføreren sprang fra stedet. Noen timer senere, klokka 06.20, meldte bilføreren seg på politivakta og forklarte at han var alene i bilen. Han ble kjørt til legevakta for sjekk.

**KRISTIANSAND: Krangel

02.11:** Politiet tok med seg en person til arresten etter bråk ved Østsia på UiA. Personen skal ha oppført seg dårlig overfor vaktene og kommet med trusler.

ARENDAL: Bil i grøfta

En bilfører sovnet av og kjørte ut i grøfta. Førerkortet ble beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Slåssing

02.24:** Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut på melding om slåsskamp ved Vestre kiosk.

**KRISTIANSAND: Krangling

02.31:** Ei jente skal ha blitt slått av en nabo i Henrik Wergelands gate. Krangelen mellom de to kvinnene skal ha handlet om støy fra en leilighet. Politiet ordnet opp i saken på stedet.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.30:** Politiet kom over et slagsmål i krysset Vestre strandgate og Gyldenløves gate. En person ble innbrakt for ikke å ha overholdt politiet pålegg.

**ARENDAL: Ranet

02.36:** En kvinne meldte fra om at hun var blitt ranet ved Sprinkleiv i Arendal. Kvinnen gav politiet beskrivelse på de to gjerningsmennene som skal ha slått henne med flat hånd og stjålet en del verdisaker. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

02.49:** Det ble meldt om slåsskamp i Vestre strandgate. Politiet rykket ut og slåsskjempene gikk hvert til sitt.

**RISØR: Trynet på sykkel

02.50:** En mann trynet på sykkel i Trondalen i Risør. Da politiet kom til stedet var mannen borte.

**FARSUND: Uten førerkort

03.36:** Politiet i Farsund kommer over en kvinne (26) som kjørte mopedbil uten gyldig førerkort. Forholdet anmeldes.

**ARENDAL: Trafikkulykke

03.38:** Mann kjørt til sykehus med skader etter ATV-ulykke. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Uten førerkort

03.50:** En bilfører ble stoppet ved YX Vågsbygd etter å ha kjørt uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

04.18:** Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut på melding om høy musikk i Østre ringvei.

**FARSUND: Rømte fra leilighet

05.14:** En kvinne så seg nødt til å rømme fra en leilighet etter en slåsskamp. Politiet rykket ut til leiligheten og fikk ryddet opp. En av kamphanene ble kjørt hjem til sine foreldre med sår leppe.

**KVINESDAL: Innbrudd

05.19:** Rektor ved Austerdalen skole i Kvinesdal meldte om at innbruddsalarmen var utløst. Politiet rykket ut og fant ut at en stein var kastet gjennom et vindu. Folk har vært inne, men det er uklart om noe er blitt stjålet.

**KRISTIANSAND: Beruset person

05.42:** Politiet observerte en beruset person utenfor politihuset og gikk ut for å bistå. Personen ble geleidet til et hotellrom.

**KRISTIANSAND: Frastjålet penger

06.29:** En huseier på Strai hadde hatt besøk i natt og i løpet av besøket skal 7000 kroner ha forsvunnet. Politiet har fått signalement på en mistenkt.

**ARENDAL: Beruset person

08.05:** En beruset person oppførte seg sjenerende utenfor Strandcafeen i Arendal og ble fjernet av politiet.

**FROLAND: Bil i grøfta

08.30:** En bil kjørte i grøfta på strekningen Mjåvann - Ervås. Kort tid senere fikk politiet melding fra bileier om at bilen var blitt stjålet.

**MANDAL: Forsøk på biltyveri

08.56:** En bil ble påført en del skader da den ble forsøkt stjålet i Store Elvegate i Mandal.

**KRISTIANSAND: Kantet på sykkel

09.13:** En person kantet på sykkel i sentrum og ble kjørt til legevakt for sjekk.

**ARENDAL: Plastbåt sank

09.22:** En plastbåt gikk i løpet av natta ned på en båthavn langs Vesterveien i Arendal. Det skal ha sivet ut noe diesel og olje.

**KRISTIANSAND: Butikktyv tatt

09.33:** En vanskelig butikktyv ble pågrepet ved Kiwi Markens. Politiet måtte bistå for å få fram personalia. Personen vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Beruset person

09.52:** En beruset person som sov utenfor Østsia ble stablet på beina av politiet.

**KRISTIANSAND: Skadeverk

10.05:** En navngitt person er mistenkt for skadeverk på en leilighet på Bellevue i Kristiansand. Politiet avventer anmeldelse.