**KRISTIANSAND: Slåssing og nasking

02.47** Politiet får melding om slåssing i Tollbodgaten ved 7-eleven. En person skal også ha nasket fra butikken. En 29-åring fra Kristiansand blir tatt med til stasjonen av politipatruljen.

**GRIMSTAD: Slåsskamp

02.56** Fire personer som slåss ved 123-stasjonen i Arendalsveien i Grimstad blir tatt med til arrest og blir anmeldt for ordensforstyrrelse. Den ene måtte innom legevakt for å sy. Guttene er mellom 19 og 27 år og fra Grimstad.

**KRISTIANSAND: Tagget på Securitas-bil

04.44** En vekter som var inne på et oppdrag på Ernst hotell oppdaget at bilen hans var tagget på, da han kom ut. Forholdet blir anmeldt.

**FLEKKEFJORD: Innbrudd

06.58** Politiet får melding om et innbrudd på Norsk Storkjøkken på Loga i Flekkefjord. Politiet har vært på stedet og det kan tyde på at det er borttatt pc-utstyr.

**RIKSVEI 42: Trailer med problemer

07.37** En latvisk trailer hadde problemer på fylkesgrensen mellom Aust og Vest Agder. Politi og Viking Evje var på stedet. Etter bistand fra sistnevnte kom traileren seg videre.

**E39: To vogntog med problemer

11.09** Politiet har vært i kontakt med vegtrafikksebtralen da to vogntog har problemer på E39 mellom Flikka og Sira.

SØGNE: Moped funnet

En moped som for en tid siden ble meldt stjålet er funnet i Krossenesveien i Søgne.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i garasje til RMB

09.57** Trafikkskolen RMB i Tordenskjoldsgate melder om innbrudd i garasjen sin. Det tyder at ingenting er borttatt, men det er kommet mindre skader på en bil.

**GRIMSTAD: Stjålet gassflasker

10.00** En hengelås er klippet opp og personene har tatt seg inn i inngjerdingen til Felleskjøpet. 12 gassflasker er borttatt.

**KRISTIANSAND: 78 km/t i 50-sone

10.50** En 43-åring fra Kristiansand blir stoppet av UP på Vågsbygdveien i Kjosbukta. Mannen innehar ikke førerkort, men ville mistet lappen hadde han hatt den. 43-åringen blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Mann tatt med hasj

11.36** En 33-åring fra Kristiansand blir stoppet i Egsveien for besittelse av hasj. Mannen blir tatt med til politiarresten.

**ÅSERAL: Kollisjon

12.18** kommer det melding om en kollisjon mellom en ambulanse på utrykning og en personbil. Ingen personskader oppstår. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Råkjøring

12.42** stanser UP en bilist som over en strekning i 80-sonen holder en gjennomsnittshastighet på 120,2 kilometer i timer. Den 26 år gamle mannen er fra Solbergelva.

**MANDAL: Flytende gjenstand

12.55** finner en mann en enorm bøye i sjøen utenfor Skjernøy. Den store industrielle bøyen er 6-7 meter høy, og 3-.4 meter i diameter.

— Vi antar dette tilhører oljerelatert virksomhet, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Asbjørn Enoksen.

Bøyen var i driv, og er tatt inn til land for å forhindre sammenstøt med båter.

**LILLESAND: Ulovlig kjøring

12.57** stanser UP en bilist som kjører uten å ha gyldig førerkort. Mannen er en 32-åring bosatt i Kristiansand. Kjøringen fant sted på riksvei 402. **KRISTIANSAND: Grovt tyveri

13.46** En person tar seg inn i en butikk i Skippergata. Han bryter opp et pengeskrin, og får med seg mellom 2000 og 3000 kroner i kontanter. Politiet venter en anmeldelse.

**LYNGDAL: Arbeidsuhell

13.50** En arbeider faller fra en stige under arbeid i Alléen-senteret. Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Delvis vellykket tyveri

15.00** oppdager en bileier at en mann skrur av deler på bilen hans. Les mer i egen sak.

**LILLESAND: Hærverk

Noe senere** kommer det beskjed om at noen i har kuttet hull på dekk på flere biler.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

16.18** meldes det om innbrudd i et hus i Asperøyveien. Les mer i egen sak.