KRISTIANSAND: Det var klokken 13.56 at politiet fikk meldingen om et innbrudd i en privatbolig i Vågsbygd.

Tyvene skal ha brutt opp en kjellerdør i huset og stjålet datautstyr, en bærbar pc og en lommebok.

Huseieren fikk tips om at tyvegodset kunne befinne seg på en adresse på Hellemyr, og oppsøkte stedet etter å ha kontaktet politiet. Det var på dette tidspunktet ikke grunnlag nok for en ransakelse, men etter at politiet fikk videre opplysninger som tydet på at de stjålne gjenstandene kunne befinne seg der, gjennomførte de ransakelsen.

I boligen på Hellemyr fant de noen av gjenstandene som stammet fra innbruddet i Vågsbygdveien.

— Vi vil fortsette etterforskningen av denne saken i morgen, sier operasjonsleder ved Agder Politidistrikt, Jon Kvitne til fvn.no søndag kveld.

Flere tyverier

I tillegg til innbruddet i Vågsbygd har det i løpet av søndagen kommet inn flere meldinger om tyverier forskjellige steder i Kristiansand og omegn.

Blant annet har personer brutt seg inn i en sjøbu på Ålo-veien og stjålet en jolle og en Suzuki påhengsmotor, samt bensin og fiskeutstyr.

Det har også vært ubudne gjester hos K. Nilsens elektriske i Jørgen Moes gate i Kristiansand. Her har tyvene fått med seg noen 1000 kroner fra et pengeskrin. Politiet mistenker en kvinne for innbruddet. Hun ble pågrepet for kjøring i ruset tilstand på Flekkerøy natt til søndag, og det ble da gjort funn som kunne stamme fra dette tyveriet i bilen til kvinnen.

Les mer i politiloggen.