LYNGDAL: — 22.30 onsdag kveld ble en 16 år gammel jente forsøkt dratt inn i en rød personbil. Jenta klarte å rive seg løs og løp av gårde, opplyser politiførstebetjent ved Lyngdal lensmannskontor, Steinar Mydland, til fvn.no.

Jenta kom gående langs fylkesveien ved Agnefest da en bil stoppet opp ved siden av henne og lurte på om hun ville sitte på. Hun kjente ikke sjåføren, og takket nei. Jenta gikk videre, men personene i bilen ville ikke gi seg, og kjørte opp på siden av henne. En mannelig passasjer i bilen tok tak i henne, og prøvde å dra henne inn.

— Når noen du ikke kjenner spør om du vil sitte på, er det aldri en god ide å takke ja til dette, spesielt ikke dersom du er jente. Heldigvis hadde denne jenta vett nok til å takke nei, sier Mydland.

Politiet ser alvorlig på saken, og er svært interesserte dersom noen kan ha opplysninger om personene i bilen, eller kjøretøyet.

— Foreløpig har vi svært lite å gå etter. Vi har ingen holdepunkter, og håper på publikums hjelp i saken, forteller politiførstebetjent, Steinar Mydland, til fvn.no.