FROLAND: — Uhellet skal ha skjedd ved avkjørselen til Nelaug, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Jon Kvitne, til fvn.no.

Politiet fikk melding om trafikkforholdet klokken 11.38 søndag formiddag.

Ingen personer skal ha blitt skadet i uhellet, men politiet sendte en patrulje for å sjekke forholdet. Det ble blant annet tatt en utåndingsprøve av bilføreren som var negativ.

Bilføreren skulle selv sørge for bilberging, opplyser politiet.

**SØGNE: Mulig innbrudd i speiderhytte

09.48** En turgåer ringte politiet da han så to menn som oppførte seg mistenkelig på speiderhytta ved Kvernhusvannet. Politiet hadde ingen patruljer å sende, og forsøkte å komme i kontakt med speiderforeningen uten hell.

**KRISTIANSAND: Beboere i slåsskamp

10.11** Politiet måtte bistå ansatte ved Blåkors sitt overnattingssted i Vågsbygd da to beboere barket sammen. Da politiet kom fram ble de to slåsshanene bedt om å roe gemyttene. Men klokken 14.38 kom det på ny melding om tilsvarende trøbbel i huset. Da politiet kom fram for andre gang, hadde den ene parten forlatt stedet.

**ARENDAL: Tyveri av bil

14.11** En bileier ringer politiet og opplyser at hans Audi A6 er stjålet. Bilen har registreringsnummer LS 56109. Bilen er en blå 99-modell, og ble stjålet fra boligen i Barbugårsveien i løpet av natta.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bolig

14.47** Ved ta seg inn gjennom en kjellerdør har tyver forsynt seg grovt fra en bolig i Kollsbergveien. Det er stjålet blant annet to tv-er samt store mengder elektronikk og andre verdisaker. Ved kapasitet vil politiet forhåpentligvis gjøre åstedsundersøkelse.

**FROLAND: Nær påkjørt av crossere

15.25** En bilfører ringer politiet og forteller at han var nær ved å bli påkjørt av et firetalls uregisterte cross-motorsykler. Nestenuhellet skjedde i Osedalen. Politiet hadde ikke mulighet til å rykke på oppdraget ettersom det ikke var tilgjengelige politipatruljer i nærheten.

**BIRKENES: Moped stjålet

16.13** En moped er stjålet fra en adresse på Birkeland i løpet av natta. Mopeden er en Yamaha DT med registeringsnummer PD 7349. **KRISTIANSAND: Raserte leilighet

16.37** Politiet måtte rykket ut til en leilighet i Marviksveien da mannen i huset slo seg vrang, og ifølge kvinnen i huset, raserte hele leiligheten. Politiet opplyser at kvinnen måtte søke tilflukt hos en nabo.