**KRISTIANSAND: Beruset mann

23.59** Betjeningen på gatekjøkkenet Oscars i Vestre Strandgate har problemer med en beruset gjest som de ikke får fjernet. Politiet får vekket mannen, som er i stand til å dra bort på egenhånd.

**KRISTIANSAND: Taxisjåfør har problemer med gjest

00.23** En taxisjåfør har problemer med en sjåfør og trenger bistand fra politiet. Når politet kommer har mannen fjernet seg. Det er usikkert om forholdet vil anmeldes.

**KRISTIANSAND: Urinerte på bygning ved havna

00.51** Politiet anmelder en mann som urinerer på en bygning ned ved havna bak Parko. Mannen er en 28-åring fra Søgne.

**FARSUND: Støy

01.07** Det har kommet klager på feststøy og høy musikk på en adresse i Farsund. Politiet kommer til stedet og gjenoppretter natteroen.

**GRIMSTAD: Slagsmål

01.19** Politiet får melding om amper stemning og tilløp til slagsmål i Storgata ved galleriet. Fire personer blir bortvist av politiet, ingen anmeldelser.

**ARENDAL: 19-åring innbrakt

01.21** En 19-åring fra Arendal blir innbrakt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted i Kirkegata.

**KRISTIANSAND: Mulig promillekjøring

01.17** Blir det meldt om mopeder som mistenkes for promillekjøring ved Korsvik i Randesund. Politiet kommer til stedet, men ingen er å finne.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp på utested

01.46** Politiet får melding om slagsmål på Twist and Shout i Markensgate. Politiet har vært på stedet og pågrepet en 22 år gammel mann fra Kristiansand. Han er mistenkt for å ha påført en mann skader, slik at fornærmede ble brakt til sykehus med ambulanse.

**VENNESLA: Beruset mann kjørt hjem

01.48** En beruset mann utenfor Kina-restauranten i Vennesla sentrum blir kjørt hjem til sin adresse.

**ARENDAL: Beruset mann satt i arrest

01.45** En beruset mannsperson på 35 år fra Arendal blir innbrakt ved Kanalplassen i Arendal og satt i arrest i Arendal.

**KRISTIANSAND: Knuste rute på butikk på Lund

01.59** Det blir meldt at to gutter knuser ei rute på Spar-butikken på Rundingen. Politiet har vært på stedet, men ikke funnet guttene. Det er kun snakk om skadeverk, ingenting skal være borttatt. Innehaveren ble varslet for å sikre at ingen tok seg inn i butikken.

**MANDAL: Slagsmål

02.44** Det har vært bråk like ved potetbakeren i Mandal sentrum. Hendelsesforløpet er uklart, men det kan tyde på at det har vært et slagsmål. Ingen er innbrakt og det er uklart om det vil komme noen anmeldelser.

**ARENDAL: Ble slått til

02.46** En 26 år gammel mann fra Østlandet er blitt slått til av en annen mann ved Nedre Tyholmen. Fornærmede blir kjørt til legevakt for sjekk. Mistenkte er ikke pågrepet.

**ARENDAL: Prøvde å knuse rute

03.11** Blir det meldt inn at noen prøver å knuse ei rute på en adresse på Lindtveit på Rykene. De mistenkte har forsvunne fra stedet når politiet ankommer. Det er uklart om det vil komme noen anmeldelse.

**ARENDAL: Mann ligger nede i gata

03.47** Politiet kommer i en situasjon der en mann ligger i Vestergata. Det er uklart hva som har skjedd, og om det kommer noen anmeldelse. AMK sendte bil for å følge opp.

**BYGLAND: Elg påkjørt

04.55** En elg er blitt påkjørt på riksvei 9 ved Dammen i Bygland. Viltnemnda ble varslet.

**ARENDAL: Promillekjøring

06.50** Politiet pågriper en person på Hove Camping som mistenkes for promillkjøring. Mannen er 18 år og fra Arendal, og blir innbrakt til sykehus for utvidet sjekk.

**ARENDAL: Drikking på offentlig sted

02.50** Politiet kommer over en mann på taxiholdeplassen i sentrum. Mannen er beruset og begynner å drikke fra en flaske med alkohol rett foran tjenestemennene. 24-åringen er fra Arendal og blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Lastebil brutt opp

08.09** En lastebil er blitt brutt opp i Skuteveien.

**KRISTIANSAND: Prøvde å komme seg inn i leilighet

09.16** Det blir meldt at en mistenkelig og beruset person prøver å komme seg inn i en leilighet ved Bakgården. Mannen har forsvunnet når politiet ankommer og ingenting tyder at noen har vært inne i leiligheten.

**GJERSTAD: Innbrudd og tyveri fra lastebil

09.30** Melder eieren av en lastebil som står ved ungdomsskolen på Sundebru at førerhuset er brutt opp og at solbriller, bærbar pc og bilradio er borttatt. Mannen anmelder forholdet.