**SIRDAL: Bilbrann

21.24:** En bil ble totalt utbrent på Feed i Sirdal. Politiet og brannvesenet rykket ut. Det var fare for at en annen bil skulle bli ødelagt, men denne har kun fått mindre skader. Saken vil bli etterforsket, bekrefter operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt, Kjell Arne Sletthei, overfor fvn.no.

**GRIMSTAD: Slagsmål

00.00:** Politiet måtte ordne opp med et slagsmål ved en kafé i Juskestredet i Grimstad. Én mann ble bortvist fra stedet.

**ARENDAL: Slagsmål

00.41:** Det ble meldt om bråk og amper stemning ved Sjøboden i Arendal. Patruljen bortviste én mann.

**KRISTIANSAND: Ruset mann

00.52:** Politiet tok med seg en ruset mann (29) som var i besittelse av 21 små kuler som trolig inneholdt kokain. Mannen var dessuten i besittelse av noe hasj.

**EVJE OG HORNNES: Overstadig beruset

00.52:** Det ble meldt om en overstadig beruset person som hadde tatt seg inn i en fremmed leilighet. Beboerne klarte å dytte mannen ut, men han ble sittende på trappa. Politiet ble kontaktet og fikk kjørt mannen hjem. Mannen omtales som en kjenning av politiet og det vil muligens komme en anmeldelse i saken, opplyser Hans Petter Osaland, operasjonsleder ved Agder politidistrikt.

**GRIMSTAD: Sparket politimann

01.05:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

01.39:** Politiet måtte innbringe en vanskelig gjest (20) fra utestedet Havanna.

**KRISTIANSAND: Beruset person

01.47:** En ruset person ble pågrepet i Gyldenløves gate i Kristiansand. Personen var ruset og besittelse av tabletter. Mannen (36) avhøres i dag.

**GRIMSTAD: Slagsmål

01.56:** Det ble meldt om slagsmål i Juskestredet. En polakk ble kjørt til legevakta med et kutt over øyet og senere til politiarresten.

**KRISTIANSAND: Mobiltyveri

02.13:** En patrulje kom i kontakt med en gjest ved utestedet Bakgården som var blitt frastjålet lommebok, kort og mobiltelefon. Gjerningspersonene skal muligens ha vært to rumenere. Den ene skal ha hatt sort pilotjakke og den andre en lyseblå vindjakke.

**KRISTIANSAND: Amper stemning

02.15:** Det ble meldt om amper stemning på Tacokjøkkenet i Kristiansand. Det roet seg da politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

02.28:** Politiet stoppet en BMW i Festningsgata. En 23-åring fra Sandnes ble tatt med litt narkotika, trolig hasj. Mannen erkjente forholdet og har vedtatt et forelegg på 3000 kroner.

**MANDAL: Sovnet ved kafé

02.36:** En person sovnet utenfor en kafé i Mandal. Betjeningen fikk ikke liv i mannen og da politiet kom til stedet 20 minutter senere så sov mannen fortsatt. Politiet fikk liv i mannen og kjørte ham hjem.

**KRISTIANSAND: Urinerte på offentlig sted

02.49:** En mann urinerte i gata ved Havanna og ble dermed ilagt et forelegg på nærmere 4000 kroner.

KRISTIANSAND: Frastjålet lommebok

En person melder fra om tyveri i Markens gate. Lommeboka til fornærmede ble stjålet og politiet fikk tak i antatt gjerningsmann. Personen, en 21-åring, oppgir å være asylsøker fra Algerie, men kunne ikke identifisere seg. Politiet jobber videre med saken.

**KRISTIANSAND: Fikk kald pølse

03.03:** En kald pølse fra 7/Eleven i Markens gate endte i slagsmål. En 28-åring ble bortvist fra byen etter forsøket på å kjøpe litt nattmat.

**RISØR: Brann i villa

03.53:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Overstadig beruset

04.02:** En overstadig beruset person ble tatt inn fra Peppes Pizza på Langbrygga i Arendal, og fikk sove ut i politiets arrest.

**KRISTIANSAND: Frastjålet lommebok

04.59:** En person møter opp på politivakta og forklarer at hun er blitt frastjålet lommeboka si. Saken anmeldes.

**KRISTIANSAND: Utagerende pasient

05.11:** Politiet måtte bistå legevakta i Kristiansand med en utagerende pasient. Politiet tok med seg en mannlig kjenning (29).

**FLEKKEFJORD: Tyvlånte bil

06.12:** En far ringte politiet og fortalte at hans sønn (14) hadde tyvlånt en Toyota HiAce. Sønnen hadde kjørt i grøfta etter en kilometer, men unngikk store skader. Gutten ble innlagt på sykehus i Flekkefjord for observasjon. Bilen ble totalskadet.

**MANDAL: Innbrudd

08.55:** G4S meldte om innbrudd hos Crazy Price i Mandal.

**KRISTIANSAND: Kjørte på skjær

08.46:** Tre fiskere var uheldige og kjørte på et skjær utenfor Kristiansand. Les mer i egen sak.