AGDER: Her er oversikten over politiets oppdrag natt til søndag.

Kristiansand: Trafikkuhell

23.02 meldes det om en kollisjon på Sømsveien. Redningsselskapet Falck, som orienterer politiet, opplyser at det ikke er noen personer å se ved de to bilene. Politiet finner eierne i deres respektive hjem, og ber dem fylle ut skadeskjema. Ingen er mistenkt for å stå bak noe straffbart, og det oppsto kun materielle skader.

**Kristiansand: Større slagsmål

23.26** kommer det beskjed om at to gjenger er i ferd med å gå i strupen på hverandre inne på og ved restauranten McDonalds i Markensgate. Ifølge den som melder fra til politiet er den ene gjengen korthåret og den andre gjengen bestående av innvandrere. Én skal ha fått kuttskader etter å ha blitt truffet av en knust flaske. Politiet ber slåsskjempene forlate stedet.

Flekkefjord: — Idiot

23.55 stoppes en 16 år gammel gutt som kjører en tung motorsykkel. Gutten har ikke førerkort, og bekymrede publikummere melder til politiet om "en som kjører idiot med motorsykkel". Politiet får stoppet motorsyklisten, og den 16 år gamle gutten fra Flekkefjord blir anmeldt for kjøringen. Motorsykkelen er påsatt falskt registreringsskilt.

**Kristiansand: Uhøflig gjest

00.31** får politiet spørsmål fra utestedet Havanna om hvorvidt en patrulje kan komme og overta en utagerende gjest. Vaktene ved utestedet har sett seg nødt til å legge gjesten i håndjern for å få kontroll på ham, i påvente av politiets ankomst. Gjesten er en 24-åring fra Vestlandet.

**Arendal: Fylle- og kompiskjøring

02.06** stanser politiet to unge gutter på en moped. Fører er påvirket av alkohol, og har i tillegg den jevngamle kameraten sin som passasjer. De to blir stanset ved Birkenlund skole. Guttene blir innbragt til Arendal politistasjon, og senere hentet av sine foresatte.

**Kristiansand: For full til alkotest

Noe etter** blir en 20-åring stanset ved Parko. Bilføreren er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Vedkommende er for full til å klare å blåse på politiets alkometer, og blir - riktignok mot sin vilje - tatt med til legevakt for blodprøve. 20-åringen er en kristiansander.

**Arendal: Nattlig krangel

03.00** krangler to personer høylytt ved Sjøboden. Politiet vet ikke hva krangelen dreide seg om, men den ene personen opplyser at han vil anmelde den andre.

**Kristiansand: Innbrudd

03.02** får politiet beskjed om at det har vært utført innbrudd hos Torshov bilrekvisita i Sørlandsparken. Et vaktselskap oppdager innbruddet. Flere GPS'er skal være stjålet.

**Kristiansand: Pirattaxi

03.12** avsløres en rumener som driver pirattaxivirksomhet. Les mer i egen sak.

**Grimstad: Dobbel uflaks og stolpe ut

03.38** kommer det melding om at en stolpe er påkjørt og skadet, etter at en bil trolig har kjørt av veien, over en plen og rett inn i stolpen. Bilisten stikker av, men glemmer å ta med seg registreringsskiltet, som har falt av i sammenstøtet. Dermed vet politiet hvem sin bil som har truffet stolpen.

**Søgne: Drivende båt

08.08** meldes det om en drivende båt i Torvefjorden. Les mer i egen sak.