Agder: Mens de før valget oppdaterte bloggen sin så å si hver eneste dag, har flere av agderpolitikerne satt bort tastaturet etter at valget var unnagjort.

Halvannen måned

Kari Henriksen har ikke oppdatert sin blogg siden 22. august. Da skrev hun om personlige erfaringer med sykdom i nærmeste familie i løpet av sommeren, om kjærlighetssorg og dårlig samvittighet. Og hvordan alt dette egentlig er politikk.

Dagrun Eriksen (KrF) skrev om julemessene den 23. september. Eva Kvelland (V) skrev en blogg om datalagringsdirektivet 27. september, etter lang tid med bare sporadisk blogging. Line Vennesland (Ap) skrev en blogg om nedturen med å ikke bli valgt inn på Stortinget dagen etter valget, og har siden bare blogget én gang. Kjell Ingolf Ropstad har heller ikke oppdatert bloggen sin siden 30. sepbember, og han oppdaterte nesten daglig i månedene før valget. Ingebjørg Goskesen har ikke blogget siden valget, Harberg ikke siden august.

— Jeg har ikke fått helt grepet på verken bloggen eller Twitter. Der har jeg ikke vært god nok. Jeg har mye å lære, innrømmer Kari Henriksen. Hun sier hun heller har valgt seg Facebook som sitt medium, og oppdaterer siden relativt ofte.

— Men jeg har ambisjoner om å fortsette å blogge og å være på twitter, men det krever litt trening, sier hun.

Blogger fortsatt

De eneste som har oppdatert like hyppig etter valget som før, er Alf Holmelid og Peter Gitmark. Siste bloggpost skrev Gitmark fredag, den handlet om fredsprisen. Han betegnet utdelingen av prisen til Barack Obama som overraskende og skuffende.

— Jeg har blogget stort sett hver dag siden 2006, og valget har ikke noen innvirkning på det. Det gir meg god mulighet til å komme på med de budskap jeg mener er viktig, sier Gitmark.

— Jeg mener det blir nokså hult når en dessverre bruker en blogg i en valgkamp for å få stemmer. Jeg opplever faktisk at det er lettere å komme i en rytme med å skrive nå, enn i valgkampen når alt går i ett, sier Gitmark, som sier han nå omtrent har 300 lesere hver dag. Rundt valget hadde han 2500 på det beste.

Du kan følge bloggene til agderrepresentantene her:

Peter Gitmark

Kjell Ingolf Ropstad

Kari Henriksen

Dagrun Eriksen

Alf Holmelid

Ingebjørg Godskesen

Svein Harberg