Politijakt på riksvei 9

**LISTA: Tagging

12.00:** Rektor på Lista ungdomsskole ringer politiet og forteller at i løpet av natten har det blitt tagget på vegger og kunstverk på skolen. Forholdet er anmeldt ved Farsund lensmannskontor.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

13.31:** I løpet av dagen har tyver tatt seg inn i en bolig i Rugdeveien i Vågsbygd. Tyvene tok seg inn ved å knuse et vindu i verandadøren, og stjal med seg en PC. Politiet har vært på stedet for å sikre spor.

Unger kastet stein på bil

BIRKENES: Fartskontroll

Mellom klokken 9 og klokken 14 hadde UP fartskontroll på riksvei 402 på Birkeland. Det ble skrevet ut 11 forenklede forelegg, men det ble ikke gjort noen førerkortbeslag. Høyeste målte hastighet var 81 km/t i 60-sone.

**ÅMLI: Garasjeinnbrudd

15.33:** Fra en garasje i Åmli har det i perioden 28/9 — 14/10 blitt borttatt en Suzuki 85 kubikk motorsykkel, og en Yamaha 80 kubikk motorsykkel.

**MYKLAND: Grovt innbrudd

16.06:** I løpet av dagen har det vært innbrudd på en bolig på Senes i Mykland. Eieren av boligen har fått frastjålet en 40 tommers flatskjerm, to bærbare pcer, en del smykker, to fotoapparat, ei klokke og et aggregat.

KRISTIANSAND: Tatt for narkobruk

19.02: Tre personer er siktet for bruk av narkotika etter at de ble stoppet under en trafikkontroll i Møllevannsveien. De tre, som satt i samme bil, vil alle få hver sitt forelegg.

**GRIMSTAD: To tatt med amfetamin

19.51:** En mann og en kvinne ble pågrepet i en bolig på Fevik. I boligen ble det funnet om lag 23 gram amfetamin og noen tabletter.

**KRISTIANSAND: Fant hasj i leilighet

19.49:** En 23 år gammel mann ble pågrepet og siktet for bruk av narkotika. Da politiet ransaket 23-åringens leilighet ble det funnet syv gram hasj.

**KRISTIANSAND: 18-åring tatt for narkobruk

20.55:** En 18 år gammel mann ble pågrepet på Grim etter mistanke om bruk av narkotika.