KRISTIANSAND: — Det har vært en konfrontasjon mellom en lærer og en elev. Politiet rykket ut til skolen, og tok med seg eleven til politistasjonen. Her ble han tatt hånd om av barnevernsvakta og foreldre, opplyser politijurist Geir Magne Søfteland ved Agder politidistrikt.

Politiet fikk melding om voldsepisoden klokken 13.45 mandag ettermiddag.

Lagde bråk

Etter det fvn.no kjenner til, skal eleven ha angrepet læreren da han ba eleven holde opp med ugagn i skolegården. Eleven skal da ha gått på læreren, og slått løs med bare nevene på ham.

Etter det fvn.no kjenner til, skal ikke læreren ha blitt alvorlig skadet i sammenstøtet med eleven.

— Jeg ønsker ikke å gi flere opplysninger enn de du har fått av politiet. Vi arbeider nå med å nøste opp i hva som har skjedd, opplyser rektor Arnt Jørgen Eidsaa ved Grim skole.

Etter at eleven angrep læreren, skal politiet ha blitt kontaktet umiddelbart. Da patruljen kom til stedet, skal eleven ha blitt lagt i håndjern. Han ble deretter fraktet i politibil til politistasjonen i Kristiansand.

Verneombud, Petter Ommundsen, sier han har blitt fortalt hva som skjedde på skolen i dag, men kjenner ikke detaljene.

Tillitsmannsapparatet blant lærerne ved Grim skole har gått ut og advart mot den voksende voldsbølgen på skolen. Politikerne har også blitt beskyldt for å bygge ned alternative skoletilbud for elever på skråplan.

Les mer i morgendagens papirutgave av Fædrelandsvennen.