LILLESAND: — Dette er litt spesielt for oss ettersom det nettopp er fra Discovery-programmene American Chopper og American Hotrod vi har hentet vår inspirasjon, sier Johnny Govertsen.

Den flammelakkerte motorsykkelen er bygget av den sprøe Teutul-familien i Orange County Chopper, i det svært populære programmet American Chopper på Discovery.

— Danny Gray har laget salen i krokodilleskinn og «Nubby» har signert lakkgrafikken. Sykkelen skal ha blitt bygget i 2003, forteller Govertsen ivrig og viser oss en rekke detaljer.

Custom Cars er ikke helt fornøyd med alt på den sørlandseide motorsykkelen og skal bygge om tenningsbryteren og utbedre noen lakkskader.

— Dette er håndlagde greier, ikke alt blir hundre prosent når du må improvisere, sier Govertsen, som er litt stolt av å få jobbe på en chopper bygd av dem berømte Teutul-familien.

Custom Cars i Lillesand har vunnet en rekke priser for sine ombygde biler. De siste ukene er gjengen fra Custom Cars også blitt tv-kjendiser på Autofil.

— Opptakene tok tre fire uker og vi hadde det kjempegøy, sier Govertsen, og røper at det nå jobbes med planer om en helt ny tv-serie om bilbygging i Norge.

— Vi kan ikke si mer. Det er klart vi stiller opp på slike ting. Men vi blir neppe så sprøe som de i American Hotrod og American Choppers, sier Goversten.