VENNESLA: Det var natt til mandag 14. juli at en eller flere personer knuste en rute og stakk til seg kontantomsetningen fra pizzakiosken like ved jernbanestasjonen i Vennesla.

Etter det fvn.no erfarer skal gjerningsmennene ha tatt seg inn i kiosken og gått rett til stedet hvor pengene ble oppbevart. Det skal ha vært flere dagers kontaktomsetning i kiosken da tyveriet skjedde.

Ingen siktet

Lensmann Arne Sundvoll ved Vennesla og Ivelands lensmannskontor har ansvar for etterforskningen av saken, og han bekrefter at flere personer som mistenkt for andre saker er blitt avhørt og har fått status mistenkt.

— Det er noen som har vært mistenkt i andre saker og som har blitt avhørt om denne saken, og dermed har fått status som mistenkt, sier Sundvoll, som bekrefter at ingen så langt er siktet for brekket.

Dagen etter innbruddet fikk politiet en liste over alle ansatte ved bedriften, men foreløpig har politiet ikke kalt inn alle ansatte til avhør.

Ansatte ikke avhørt

— Vi har ikke begynt å avhøre alle ansatte, og venter fortsatt på noen tekniske svar, sier lensmannen.

Svar på flere tekniske undersøkelser er på plass, men noen prøver krimteknikerne gjennomførte skal fortsatt ikke være klare.

— Vi har gjort de etterforskningsskritt vi kan gjøre. De avhørene vi foreløpig kan gjøre er gjort, sier Sundvoll.