**ARENDAL: Innbrudd i bolig

01.10** Politiet får melding om innbrudd i det som viser seg å være en ubebodd bolig i Arendal.

Kjellervinduet er brutt opp på stedet og det skal være uvisst om det er blitt stjålet noe fra boligen. Politiet har forsøkt å komme å kontakt med huseier, som bor i Bergen, uten å lykkes.

**FLEKKEFJORD: Dro på — mistet lappen

00.05** En 20 år gammel mann fra Flekkefjord mistet lappen etter å ha sladdet og skrenset i Flekkefjord sentrum. Mannens uaksomme kjøring resulterte i førerkortbeslag og en anmeldelse fra politiet.

**KRISTIANSAND: Ville ikke gå hjem

01.50** En 18 år gammel mann havnet i arresten etter å ha nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg fra sentrum. 18-åring hadde tidligere på kvelden deltatt i slåsskamp og stelt i stand kvalm på byen. Politiet gjorde dermed kort prosess og lot 18-åringen overnatte i kasjotten.

**RISØR: Promillekjøring med firehjuling

03.00** En mann i tredveårene kombinerte fredagsfykk med en tur på firehjulingen. Mannen ble stoppet av politiet og mannens promille ble målt til 1,6. **KVINESDAL: Innbrudd og skadeverk

02.50** Ved bedriften Kvinesdal Auto i Kvinesdal har det vært innbrudd natt til lørdag. Etter all sannsynlighet har det ikke blitt stjålet noe fra plassen, men det er blitt gjort ødeleggelser på stedet. Ifølge politiet er det gjort observasjoner av mulig gjerningsmann, men ingen personer er pågrepet så langt.

**KRISTIANSAND: Brøt opp oppbevaringsboks

03.25** Noen har brytt seg inn i en oppbevaringsboks på Kristiansand jernbanestasjon. - Det er bortatt diverse løsøre, sier operasjonsleder til fvn.no. Ingen personer er pågrepet i forbindelse med tyveriet.

**ARENDAL: Grovt tyveri fra bil

03.30** En politipatrulje melder fra om at et sidevindu er knust på en rød Peugeot som stod parkert i Vesterveien i Arendal. Det kan se ut som om stereoanlegget i bilen er stjålet. Politiet har ikke lykkes å få fatt i bileier og valgte å taue inn bilen for å ta vare på den.