**VENNESLA: Syklist påkjørt av mopedist

18.00:** En mopedist ble anmeldt for brudd på vegtrafikkloven etter en påkjørsel ved riksveg 9 på Skarpengland. Syklisten som ble påkjørt ringte selv politiet etter hendelsen. Han følte seg noe mørbanket etter kollisjonen, og ville oppsøke lege på egen hånd. Mopeden ble avskiltet på stedet. Ifølge politiet skal mopedisten ha unnlatt å overholde vikeplikten.

**KRISTIANSAND: Brøt seg inn i bil

17.39:** En mann ble observert idet han brøt seg inn i en bil som sto parkert ved jernbanestasjonen. Kort tid senere ble en 34 år gammel mann pågrepet, mistenkt for grovt tyveri.

**HÆGEBOSTAD: Melding om brann

16.55:** Føreren av et småfly melder fra om en mulig hyttebrann ved Kråketjern. Brannvesenet rykker ut, men klarer ikke å lokalisere noen brann.

**KRISTIANSAND: Pågrep 15-åring

15.23:** Politiet pågrep en 15 år gammel jente ved Slottet. Jenta er mistenkt for bruk av narkotika, og ble tatt med til politistasjonen. Ifølge politiet er barnevernet kontaktet. Jentas far møtte på stasjonen for å være til stede under avhøret av datteren.

**ARENDAL: Tatt med narkotika

13.42:** En mann ble anmeldt for å være i besittelse av tabletter, trolig narkotiske. Mannen erkjente forholdet og erkjente boten.

**ARENDAL: Trafikkulykke

13.41:** En mopedfører ble påkjørt av en bil i rundkjøringen ved Harebakken.

**BIRKELAND: Utbrent bil

13.18:** Politiet fikk melding om en utbrent bil på en blindvei fra Birkeland på vei opp mot Svaland.

**GRIMSTAD: Biltyveri

12.44:** I tidsrommet 16.09 klokken 15 og i dag klokken 12 ble en sort Opel Kadett stjålet fra Kirkegata i Grimstad. Bilen har kjennemerke PN87132. **ARENDAL: Naskeri

10.49:** Politiet på en Rema 1000-butikk fikk melding om en navngitt person som hadde nasket tre flasker cider. Butikken vil vurdere å anmelde en 25-åring fra Evje.

**GRIMSTAD: Grovt tyveri

07.43:** Politiet fikk melding om et grovt tyveri av elektronikk fra firmaet Brødrene Reme i Grimstad. Politiet undersøkte tyveriet i dag.