AGDER: Vakthavende operasjonsleder Asbjørn Enoksen i Agder politidistrikt har hatt en onsdag formiddag full av små meldinger. her er et innblikk i loggen.

**Kristiansand: Tilhenger på Varoddbroa

08.21** må politiet ta affære etter å ha mottatt meldinger om at en tilhenger sperrer den ene østgående fila på Varoddbroa.

— Tilhengeren skapte flere farlige situasjoner, sier operasjonsleder Enoksen.

Et bergingsfirma ble rekvirert og fikk flyttet hengeren.

**Mandal: Robåt uten mannskap

08.48** kommer det beskjed om at en 14-fots fritidsbåt er observert drivende i Nordfjorden.

— Denne karen som ringte oss om båten kunne også fortelle at båten var full av snø, men at det ikke var noen sport i snøen, så det var ingenting som tyder på at noen hadde ramlet i sjøen, sier Enoksen.

Båten ble senere bragt til land, og rettmessig eier er kontaktet.

**Kvinesdal: Motorstopp på E 39

09.21** ringer en trailersjåfør og forteller at han har fått motorstopp like før innløpet til Vatlandstunnelen. Traileren, som sperrer kjørefeltet som den stoppet i, skaper en del farlige situasjoner, ettersom andre bilister må kjøre forbi den. Et bergingsfirma får fjernet bilen, og trafikken glir som normalt klokka 11.06. **Risør: Hærverk

10.55** ringer en mor som lot sin datter ha fest i helga. Ubudne gjester ankom festen for å "gjøre opp" med en av de inviterte deltakerene. Etter at de ubudne gjestene er geleidet ut av huset knuser de en rute. Disse er dermed anmeldt for hærverk.

**Mandal: Tyveri

11.45** kommer det melding om at noen har stjålet bilskilt fra en bil i Langgata. Registreringsskiltene har nummer PX32440. **Mandal: Hærverk

11.58** meldes det om ruteknusing i en bil ved en bolig på Langåsen. Noen har stjålet høyttalere og en nødhammer fra bilen.