Löw: - Vi er ikke her for å se på naturen

Oslo (NTB): Landslagssjef Joachim Löw garanterer at Tyskland skal ta Norge på alvor når VM-kvalifiseringen innledes på Ullevaal.

Publisert
  • NTB

Den tyske landslagssjefen holdt pressekonferanse på Ullevaal stadion like etter at laget hadde landet på Gardermoen lørdag formiddag.

— Vi er ikke her for å se på naturen, men for å vinne. Det blir ikke så enkelt. Det er viktig å være klar for kvalifiseringen og være enda bedre inn mot neste VM, sier Löw, som forventer en bedre prestasjon av Norge enn det laget viste i generalprøven.

— De tapte mot Hviterussland, men i morgen blir det en helt annen stemning mot verdensmesteren på Ullevaal. Norge er et bedre lag enn Finland og kan forsvare seg godt. De har spillere i store europeiske ligaer, noe som viser at de har kvalitet. Vi skal ta dem på alvor, sier Löw, som regner Tsjekkia, Nord-Irland og Norge som Tysklands største utfordrere i gruppen.

— Vi kommer til å ha mye ballbesittelse, spille raskt framover og kontre når muligheten byr seg, forklarte landslagssjefen.

Löw kunne opplyse om at han har alle mann tilgjengelig mot Norge søndag. (©NTB)

Publisert