KVINESDAL: Nå har radiofolket fått nok!

— Var grusomt

— Språket til innringeren under radiobingoen var grusomt, sier redaktør Tor Magne Gausdal i Kvinesdal Radio til Avisen Agder.

Tirsdag denne uken opplevde Gausdal at en innringer forsøplet eteren med en sex-tirade av verste sort.

— Jeg skjønner ikke at noen kan ta sånne ord i sin munn, sier Gausdal. Han har tatt vare på alle lydklippene hvor innringeren bobler over av ukvemsord. Han har også registrert telefonnummeret til innringeren.

Samme i Lyngdal

For 14 dager siden opplevde radiostasjonen tilsvarende episode, og også stasjonen i nabokommunen har vært plaget av grov munnbruk på lufta.

— Også Radio Lyngdal har vært utsatt for tilsvarende telefontrakassering på lufta den senere tiden, sier redaktøren.

Gausdal forteller at teknikeren fikk kastet innringeren av lufta på tirsdag etter kort tid. Mannen hørtes tillitsvekkende ut helt til salven av banning og sexsnakk ble fremført.

Barn og gamle

— Det er fryktelig at slik sabotering skjer. Her sitter det mennesker i alle aldre - fra barn til gamle og deltar i radiobingoen. Slikt er bare forferdelig leit, sier han.

Nå har Gausdal bedt politiet ta en alvorsprat med innringeren fra tirsdag. Han har ventet med å levere en anmeldelse i håp om at politiet får skikk på mannen, som trolig er en ung kar fra distriktet.