KRISTIANSAND: Det er fortsatt ikke funnet spor etter to danske dykkere som ikke kom til rette etter et dykk på vraket "Seattle" i Korsvikfjorden søndag ettermiddag.

— Vi bruker fortsatt mini u-båt for å lokalisere dykkerne. Det som skjer nå er at vi søker i stadig større sirkler rundt vraket for å finne dykkerne, sier politistasjonssjef i Randesund, Odd Nordmo.

— Regner dere med at dykkerene er inne i vraket?

— Nei vi har indikasjoner på at de ikke var det, sier Nordmo.

**Les også:

To vrakdykkere savnet**

Fire dykkere fra Århus i Danmark skulle bare ha et siste dykk på vraket før de returnerte tilbake til hjemlandet søndag ettermiddag.

Men de to som satt i båten slo alarma da de ikke fikk kontakt med de to kollegene under vann. Nordmo sier de to overlevende danskene har returnert til hjemlandet etter å ha avgitt sine forklaringer på hva som kan ha skjedd.

— Vi vet ikke med sikkerhet hva som er årsaken til ulykken, men danskene som satt i båten mener den kan ha sammenheng med surstoffblandingen i dykkerflaskene.

Dykkerne kan ha kommet på dypere farvann enn surtsoffblandingen er beregnet til. Da kan surstoffet putselig bli gift i stedet for luft.