**KRISTIANSAND: Kjørte på rødt

22.50:** En politipatrulje stod i krysset Tollbodgata Vestre Strandgate og ventet på grønt lys. Da patruljen omsider fikk det grønne lyset, kom det susende en bil forbi. Politipatruljens konklusjon var rimelig opplagt, nemlig at bilisten måtte ha kjørt på rødt lys. Dermed ble det skrevet ut et forenklet forelegg.

**VENNESLA: Kjørte uten førerkort

23.45:** En UP-patrulje oppdager en bilist de kjenner til på Drivenesheia i Vennesla. Denne bilisten har ikke førerkort, og blir dermed stoppet av UP. En anmeldelse venter den førerkortløse bilisten.

**KRISTIANSAND: Tagget hakekors

00.10:** En vekter fra Securitas melder fra til politiet om at det har vært noen «tøffe» karer på ferde ved kunstgressbanen på Torridal. På veggen til idrettshallen der har det nemlig blitt tagget to store hakekors, noe politiet naturlig nok ikke setter veldig pris på.

LILLESAND: Tatt i 109 km/t i 60-sone

**KRISTIANSAND: Bråk i kjellerleilighet

05.29:** Politiet får melding om mye støy og bråk fra en kjellerleilighet i Kristiansand. En patrulje kjører til stedet og finner rimelig raskt ut at det har vært en slåsskamp mellom personer i leiligheten. Ved leiligheten traff politiet en som var blodig i ansiktet, og rekvirerte dermed en ambulanse. En 29 år gammel kristiansander er mistenkt for legemsbeskadigelse, og måtte være med politiet tilbake til politistasjonen.

KVINESDAL: En bil står i brann på E39

LYNGDAL: Bil på taket

08.10 fikk politiet melding om en bil som lå på taket ved Rudjord. En politipatrulje ble sendt til stedet og bilen, en uregistrert Ford Courier, ble tauet inn. Det var ingen personer på stedet da politiet kom dit.

LYNGDAL: Tømte brannslukningsapparat i bil

08.15 fikk politiet melding om at noen hadde knust et vindu på en bil som stod parkert på en parkeringsplass i Lyngdal. Etter å ha knust vinduet på bilen skal vandalene så ha tømt et brannslukningsapparat i den.

**ARENDAL: Tyveri av dekk

11.32** fikk politiet melding om tyveri av fire dekk på felg. Dekkene tilhører en Toyota Avensis.

KRISTIANSAND: Stjålet bil

Politiet fikk i dag melding om at en tyv skal ha stjålet en veske fra Spicheren. I veska skal det blant annet ha vært en bilnøkkel og da eieren av veska kom ut på parkeringsplassen viste det seg at bilen også var blitt stjålet. Bilen, som er en Toyota Landcruiser, har registreringsnummer PN98325.