VENNESLA: Kjørte villmann, mistet lappen En 20 år gammel mann fra Vennesla tok piruetter og kjørte villmann med bilen i Vennesla natt til tirsdag. Nå har politiet både inndratt førerkortet hans og anmeldt han for forholdet.

KRISTIANSAND: Tatt med amfetamin og tabletter

En 28 år gammel mann fra Kristiansand og hans kamerat ble natt til tirsdag innbrakt av politiet etter at de ble stoppet i en bil v Dalane på Setesdalsveien. Politiet mistenkte mennene for å være i besittelse av narkotika. På de to ble det funnet et par gram med et hvitt pulver, trolig amfetamin og en del tabletter.

AGDER: Flere bilbeltekontroller tirsdag

**KRISTIANSAND: Stjal cabriolet

07.54** En uregistrert, mørkeblå Volkswagen Golf cabriolet (1996-modell) er i løpet av natta stjålet fra Brattvollsløyfen i Tveit.

**LILLESAND: Innbrudd på Møglestu

08.44** I løpet av natta har tyver stukket av med en flatskjerm fra Møglestu videregående skole.

**MANDAL: Pågrep Frelsesarmeen-tyv

09.35** Inngangsdøra ble brutt opp og det ble rotet mye rundt på Frelsesarmeen i Torjusheigata. Kort tid etterpå fant politiet tyvgodset hos en 22 år gammel mannlig kjenning av politiet. Politiet setter dette beslaget i forbindelse med tyveriet hos Frelsesarmeen.

**KRISTIANSAND: Stjal verktøy fra garasje

09.41** I løpet av natta er det stjålet litt verktøy fra en garasje i Rigetjønnveien.

BYGLAND: Bilbeltekontroll

**BYGLAND: Kjørte uten lappen

10.29** I forbindelse med bilbeltekontrollen tok politiet en 34 år gammel mann fra Bygland som kjørte uten gyldig førerkort.

MANDAL : Innbrudd i bolighus

12.00 Politiet fikk melding om innbrudd i et bolighus. Det skal blant annet ha blitt stjålet et våpen, hagle, og piler. Mannen ble pågrepet klokka 13.45 og blir avhørt i løpet av dagen. Den 26 år gamle mannen ble satt i arresten, og er en kjenning av politiet.

BIRKELAND: Innbrudsfrosøk

13.40 Det ble med forsøket på de som prøvde å komme seg inn på Birkeland skole. Et vindu skal ha blitt forsøkt åpnet, og det ble en del skadeverk.

GRIMSTAD: Trafikkulykke

14.53 Det ble ingen alvorlige skader på Reddalsveien i grimstad da en buss og en personbil frontkolliderte. 3 voksne og 22 barn pluss bussjåføren måtte til rutinemessig kontroll. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

FLEKKEFJORD: Stein i veibanen

16.40 Ved Austad tunnelen i retning mot Stavanger lå en stein på størrelse med en fotball i veibanen.