VENNESLA: Kastet flaske etter politiet

00.50 En kjenning av politiet skal ha kastet en flaske etter en av politiets tjenestemenn. Personen vil bli anmeldt for dette.

RISØR: Ungdomsgjeng tatt med narkotika

01.02 En gjeng på fire ungdommer ble tatt med narkotika på seg og anmeldt for å være i besittelse av narkotiske stoffer. Den ene av de fire var en tidligere kjenning av politiet og ble innbrakt til Arendal politistasjon for avhør. De andre får pålegg.

KRISTIANSAND: Innbrudd i sju biler

04.07 Politiet fikk inn melding om et innbrudd i sju biler i Kobberveien. Politiet misstenker en mann som skal ha gjort innbrudd i Tingheia-området tidligere i uken. Da politiet kom til stedet forsvant mannen inn i skogen. Men politiet har funnet blod i den ene bilen som de mener kan knyttes til gjerningsmannen, og gjør nå analyser.

LYNGDAL: Promillekjøring

04.00 En mann midt i 60-årene ble stanset i Lyngdal mistenkt for promillekjøring. Mannen ble tatt blodprøve av og fikk førerkortet beslaglagt.

MANDAL: Promillekjøring

05.07 En mann i begynneslen av 30-årene blåste rødt på alkometer og ble tatt med for å ta blodprøve. Promillen er ikke stor nok til at han får beslaglagt førerkortet, men han får en klekkelig bot.