FARSUND: — Dette blir helt utrolig! Vi håper på at det kommer rundt 2.500 mennesker hit. Dette er høydepunktet for mange motorsyklister. Vi skal planlegge dette så det blir tidenes treff, og forholdene ligger til rette for det, sier Kenna Torkildsen fra Harley Riders til Farsunds avis.

- Godt samarbeid

NMCU er en MC-politisk organisasjon som ivaretar interessene til norske gatemotorsyklister. Sammen med Cowboys MC og Lyngdal MC er Harley Riders er arrangører for det store Norgestreffet 6. til 9. juni neste år.

De tre klubbene mener de aldri kunne fått dette til uten det gode samarbeidet klubbene imellom.

—Vi er veldig gode "buddies", og har et godt samarbeid. Cowboys MC og Tor Egil har kjennskap til det lokale her ute, Lyngdal MC har arrangert store treff før og vi fra Harley Riders vet hvordan vi skal arrangere rock n' roll og fest, sier Torkildsen til avisen.

Skal kjøre langs kysten

Norgestreffet for Norsk Motorcykkel Union (NMCU) vil bli holdt på Lista Flypark i 2013. — Vi skal ha flere kjøreturer rundt i distriktet. En til Lindesnes og rundt hele kysten, men vi ønsker også å ha en kjøretur som går her i Farsund og Lista som vil gå innom Bøensbakkene, Herad og Sigersvoll, sier Frank Bringsjord fra Lyngdal MC til Farsunds avis.