**EVJE OG HORNNES: Biltyveri

23.56:** En hvit Ford Sierra med registreringsnummer LY40040 meldes stjålet fra Evje.

**LILLESAND: Klammeri

23.57:** Politiet får melding om klammeri utenfor et utested i Lillesand sentrum. En patrulje sendes til stedet og kommer i kontakt med to mannspersoner som skal ha vært i klammeri med hverandre. Politiet avventer eventuell anmeldelse.

**GRIMSTAD: Brøt besøksforbudet

00.32:** En mann i 30-årene bryter besøksforbudet, da han dukker opp på en adresse han ikke har lov til å være i nærheten av. Politiet pågriper mannen og kjører han til arresten i Arendal. Forholdet vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Beruset person

02.49:** En patrulje kommer over en beruset mann som vandrer midt i veien ved Vik. De tar hånd om mannen og kjører han hjem.

**ARENDAL: Tre menn skal ha stjålet jakke

02.56:** Les mer i egen sak.

**TVEDESTRAND: Beruset person

02.59:** Politiet får melding om en beruset person som tar seg til rette på bensinstasjonen på Fiane. Politiet tar hånd om en mann som får overnatte i arresten i Arendal.

**GRIMSTAD: Påkjørt rådyr

03.06:** Et rådyr er påkjørt ved Vesterled. Viltnemnda er orientert.

**KRISTIANSAND: Lusker i hage

03.12:** Politiet får melding om en person som lusker rundt i en hage ved en privatadresse på Hellemyr. En patrulje er sendt ut for å kikke etter personen, men uten resultat.

**KVINESDAL: Påkjørt rådyr

05.12:** Et rådyr er påkjørt på Austerdalsvegen. Viltnemnda er orientert.

**TVEDESTRAND: Kjørte uten førerkort

05.23:** En person i 20-årene blir stanset ved Fiane. Han har ikke førerkort og blir anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Husbråk

06.05:** Politiet får melding om husbråk ved en adresse på Lund. En patrulje sendes til stedet, hvor det er munnhuggeri mellom de involverte partene. Politiet får roet ned situasjonen.

**RISØR: Merkelig kjøring

06.32** : Det kommer meldinger om en personbil som kjører vinglete på E 18 ved fylkesgrensa. Da bilen kommer til Akland, blir den stanset av en patrulje. Bilfører kontrollert, men sendt videre.

**ARENDAL: Brannalarm

08.11:** Det går en brannalarm i City-gården i Arendal. Et pulverapparat er tømt på stedet, men ingen tegn til verken flammer eller røyk.

**KRISTIANSAND: 71-åring skadet i arbeidsulykke

08.58:** En 71 år gammel mann fra Kristiansand er kjørt til legevakt etter en arbeidsulykke på Justnes. Mannen skal ha hatt smerter i beinet.

**MANDAL: Fant jolle

09.09:** En jolle med påhengsmotor er funnet i båthavna ved Mones. Båten skal ha ligget der en stund.

**SØGNE: Truet kunde

09.47:** En kunde i en butikk i sentrum følte seg truet av en mann. Politiet dro til stedet og pågrep en 31 år gammel mann fra Arendal. Han ble kjørt til arresten.

**KRISTIANSAND: Bålbrenning i Baneheia

10.04:** Det kom melding om at en person brant bål i nærheten av lyng og kratt ved 3. Stampe. Politiet dro ut, men fant bare bålrester og ingen personer.

**RISØR: Innbrudd i bil

10.31:** Det har vært innbrudd i en bil i løpet av natta. CD-anlegg og høyttalere er stjålet.

**KVINESDAL: Lei av løs hund

10.22:** Politiet ble kontaktet om en hund som stadig går løs i et område. Politiet kontaktet hundeeieren og anmodet vedkommende om å følge hundeloven. Hundeeieren lovte bedring.

**ARENDAL: Sov på bussholdeplass

10.50:** Politiet dro til Harebakken etter melding om at en mann lå og sov ved bussholdeplassen.

**KRISTIANSAND: Klage på sigøynere

11.13:** Det kom klage på at sigøynere har slått leir på parkeringsplassen ved KMV-tomta.

**KRISTIANSAND: Sjekket person på toget

11.52:** Politiet fikk melding om at en person ombord på toget hadde vanskelig for å gjøre rede for seg. Vedkommende hadde heller ikke billett. Da politiet kom til stedet hadde personen forlatt toget.

**GRIMSTAD: Drakk på offentlig sted

12.06:** Det kom melding om at personer drakk ved Fevikparken. Da politiet kom hadde personene forlatt stedet.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten gyldig førerkort

12.15:** En 36 år gammel mann fra Evje blir anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Veteranbil skal ha havnet utfor veien

12.28:** En veteranbil skal ha havnet utfor veien ved Vollevannet. Da politiet kom til stedet var verken bil eller sjåfør å se. Politiet regner med at vedkommende har klart seg på egenhånd.

**ARENDAL: Trafikkulykke i Blødekjærtunnelen

15.30:** Inne i Blødekjærtunnelen har det vært en kollisjon. En bil er påkjørt bakfra av en annen. To personer ble brakt til legevakten. En kvinnelig bilfører på 22 år kjørte inn i bilen foran, hvis fører var en 45 år gammel mann. Kvinnen ble innlagt på sykehuset til observasjon. Mannen fikk kun lettere skader.

**GRIMSTAD: Redningsaksjon etter at mann falt i sjøen

15.59:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Tankbil krasjet i personbil

16.26:** Les egen sak.

**LYNGDAL: Usikkerhet om rett til bosted

17.01:** Politiet måtte bistå i en konflikt mellom en huseier, leietaker og en tredje person som fremleier. Det var uenighet om hvem som har lov til å bo i huset. Oppdraget medførte en lengre mekling mellom partene, både på stedet og via telefon.

**TVEDESTRAND: Lette etter dieselselgere

17.09:** Politiet fikk melding om to berusede personer som kjørte rundt i indre strøk og solgte diesel. Patruljer lette etter bilen, men fant den ikke.

**ARENDAL: Kjørte uten lappen

18.19:** Patruljen stanset en moped med en 51 år gammel mann som fører. Vedkommende hadde ikke gyldig førerkort og ble anmeldt.

**TVEDESTRAND: Ungdommer i speedbåtvelt

19.02:** Les egen sak.

**MANDAL: Stakk fra politiet — meldte seg

19.09:** En mann på moped stakk fra politiet i Mandal og forsvant. Etter kort stund meldte en 39 år gammel fører seg på politistasjonen. Han hadde ikke gyldig førerkort for moped.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i båt

19.21:** En mann tok seg inn på en supplybåt i Kongsgårdbukta. Han fremstod som psykisk ustabil. Mannskapet tok hånd om mannen til politiet kom og overtok ham. Han ble kjørt til boligen hvor han bor.

**HOVDEN: Fyllebråk på skole

22.30:** Politiet fikk flere klager på elever ved Hovden videregående skole. Politiet rykket derfor ut sammen med et lokalt vaktselskap for å få kontroll på støy, fyrverkeri og fyllebråk.

**MANDAL: Stjal Audi

22.30:** En Audi A6 Avant ble meldt stjålet fra Daleveien. Bilen har registreringsnummer UF16905