**KRISTIANSAND: Vold med glass på utested

00.05:** En politipatrulje ble vitne til at en gjest på et utested i Havnegata knuste et glass i ansiktet på en annen gjest. Personen fikk et kutt under øyet. Gjerningsmannen, en 28 år gammel mann, ble pågrepet på stedet og satt i arrest.

**AGDER: Festbråk

00.00-05.00:** Politiet mottok minst ti meldinger om festbråk som forstyrret naboer rundt i distriktet. I de fleste tilfellene har politiet vært og roet ned støynivået, men enkelte har politiet ikke hatt kapasitet til å oppsøke.

**KRISTIANSAND: Livløs mann

00.35:** Politiet fikk melding om at en mistenkelig person som oppholdt seg i Setesdalsveien gikk rundt og skrek i området. Patruljen fant en kjenning av politiet. Da lå han rett ut og fremsto som livløs. Politiet startet gjenopplivning på ham og fikk liv i ham igjen. En ambulanse kom og tok mannen med etter kort tid.

**GRIMSTAD: Drikking på offentlig sted

00.53:** En kvinne i Storgata vil bli anmeldt for drikking på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Bobiler fikk sideruter knust

00.59:** To nyankomne tyske bobiler ved jernbanestasjonen fikk hvert sitt sidevindu knust mens turistene var inne i bilene. Ingen personer knyttes til handlingene. Tollvesenet var imøtekommende og lot dem stå resten av natta inne på sitt område. Det har vært et par andre tilfeller av slikt skadeverk utført på andre parkerte biler i sentrum i løpet av natta også.

**MANDAL: Promillekjøring på sjøen

01.19:** En 29 år gammel mann ble pågrepet i Bryggegata for kjøring av motorbåt i påvirket tilstand. Det ble tatt blodprøve av mannen som forøvrig vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Mann tatt med hasj

01.40:** En dansk sjåfør ble stanset på fergeterminalen av politiet og det ble funnet noen få gram hasj på ham. Mannen var mulig påvirket og ble tatt med til legevakt for utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Mann bortvist fra sentrum

01.42:** Et utested i Vestre Strandgate meldte at de hadde fått problemer med en person utenfor. Vedkommende ble bortvist fra sentrum resten av natta.

**KRISTIANSAND: Kranglete person på utested

01.44:** En person ble bortvist fra et utested i Rådhusgata etter noe krangling på stedet.

**KRISTIANSAND: Skoleklasse ble forulempet

01.50:** En skoleklasse ble forulempet i Sjølystveien. En person ble bortvist.

**MANDAL: Person lå i veien og "ulte"

01.52:** Politiet mottok melding om at en beruset person lå midt i Gustav Vigelandsvei og "ulte". Personen var borte da politiet kom dit.

**MANDAL: Beruset person lå i veien

02.03:** En berusetperson lå midt i Marnaveien. Politiet vekket personen og sendte vedkommende hjem i en drosje.

**KRISTIANSAND: Mann gikk i tunnel

02.08:** Politiet fikk melding om at en beruset mann spaserte midt inne i Vågsbygdporten. Da en patrulje kom til stedet var mannen borte.

**KRISTIANSAND: To tatt med narkotika

02.19:** To personer ble pågrepet av politiet i Gyldenløves gate for besittelse av mindre mengder narkotika.

**FLEKKEFJORD: Utagerende mann

02.25:** En beruset 19 år gammel mann ble kjørt hjem etter utstrakt utagerende opptreden i Elvegaten. Mannen vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Mann ble slått ned

02.32:** Politiet ble varslet av Natteravnene om at en mann var blitt slått ned i Markens gate og at det var behov for ambulanse. Mange ambulanseoppdrag på dette tidspunktet gjorde at politiet kjørte den skadde personen til legevakt med et dypt kutt ved øyet. Gjerningsmannen er foreløpig ikke pågrepet, men det foreligger beskrivelse av vedkommende. Anmeldelse for legemsbeskadigelse ble opprettet.

**KVINESDAL: Mann slått bevisstløs på utested

02.31:** Politiet fikk melding om at en mann var slått bevisstløs på et utested i Kvinesdal sentrum. Mannen ble kjørt til sykehuset i Flekkefjord. Politiet fikk oppgitt navnet på gjerningsmannen som litt senere ble pågrepet i sitt eget hjem og transportert til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

02.57:** En politipatrulje stanset en bil ved busstasjonen. Føreren, som er fra Litauen, mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Føreren ble kjørt til legevakt for å avgi blodprøve. Personen blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Melding om vold

02.56:** Politiet mottok melding om at en kvinne ble "grisebanket av en mann" og at det var mye hyl og knusing. Det viste seg å være en kvinne som hadde knust en rute og blødde kraftig. Dette var selvforskyldt. Dermed var meldingen litt feil og det er ingen politisak. Kvinnen ble tatt med til legevakt.

**ARENDAL: Kvinne lå på bakken

03.05:** Politiet fikk melding om at en kvinne lå på bakken på Kanalplassen. Da patruljen kom til stedet ble kvinnen tatt hånd om av bekjente.

**LILLESAND: Vold på fest

03.10:** En person meldte til politiet at han var blitt slått på en fest i nærheten av sentrum av en navngitt person. Patruljen lette etter gjerningsmannen, men uten resultat. Den skadde mannen ble kjørt til legevakt. Forholdet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Stjal bilnøkler og forsøkte å stjele bil

03.12:** En beboer i Randesund meldte at han så noen som forsøkte å ta bilen hans. Gjerningsmennene hadde vært inne i gangen hans og tatt bilnøkler med mer. De startet bilen, men endte opp i en hekk. Personene stakk av og diverse tyvegods ble liggende igjen på bakken. To politipatruljer, deriblant en hundepatrulje, kjørte til stedet. Politihund fulgte sporene et langt stykke, men mistet dem. Forholdet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Taxikunde stakk fra regningen

03.21:** En taxisjåfør fikk problemer med en kunde i Rådhusgata. Kunden stakk av uten å betale, men identiteten er sikret.

**MANDAL: Fant tyv i en busk

03.23:** En gjest på et utested i Store Elvegate ble frastjålet en veske som blant annet inneholdt mobiltelefon. Både telefon og tyv ble funnet inne i en busk. Telefonen er levert tilbake til eieren. Tyven blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Bil i feil kjørefelt på Varoddbroa

03.40:** Politiet fikk flere meldinger om at en bil kom kjørende i feil kjørefelt på E 18 på Varoddbroa. Bilen kjørte i feltet for østgående trafikk i retning vest. En patrulje kjørte til stedet og fikk opplyst av vitner at bilen hadde snudd. Politiet så etter bilen i område, men fant den ikke.

**GRIMSTAD: Bløende mann på hotell

04.11:** En mann med bløende ben kom inn på et hotell i Grimstad sentrum. Det viste seg at mannen hadde et rom på hotellet og hadde tråkket i knust glass. Mannen hadde også kuttskader over et øye som trolig stammer fra vold. En annen person hadde vært der sammen med ham tidligere, men var nå borte. Det er mulig at forholdet blir anmeldt senere.

**KRISTIANSAND: Stoppet bil — to tatt med narkotika

05.35:** Politiet stanset en bil i Torridalsveien ved Skråstad for kontroll. To personer i bilen ble pågrepet for besittelse av narkotika.

**GJERSTAD: Brann i søppelcontainer

08.46:** Brannvesenet meldte om brann i en søppelcontainer på Brokelandsheia.

**KRISTIANSAND: Beruset person sov i busslomme

09.04:** Politiet fikk melding om at en beruset person sov i en busslomme på Sødal. En politipatrulje kjørte til stedet, men da var ikke personen der lengre.

**GRIMSTAD: Båtinnbrudd

09.11:** Politiet fikk melding om at det hadde vært innbrudd i en båt, samt forsøk på tyveri av båten i løpet av natten. Det er skader på blant annet tenning. Forholdet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Kollisjon mellom motorsykkel og personbil

10.24:** Les egen sak

**SØGNE OG SONGDALEN: Motorsager stjålet fra hytte

11.22:** Politiet fikk melding om at det var gjort innbrudd i en hytte. Tyvene har banet seg adgang ved å bryte opp en dør. Tre motorsager skal være stjålet. En politipatrulje kjørte til stedet for å sikre spor.

**LILLESAND: Person sov i bussbu

11.25:** Politiet kjørte til en bussholdeplass etter melding om at en person sov i en bussbu. Patruljen vekket en mann som deretter klarte seg selv.

**FROLAND: Sykkelulykke

11.45:** Brannvesenet meldte om sykkelulykke på riksvei 42 i forbindelse med et sykkelritt mellom Hynnekleiv og Mykland. Nødetater kjørte til stedet. En mann hadde veltet på sykkel og ble ivaretatt av helsepersonell på stedet. Syklisten var ved bevissthet da han ble fraktet til sykehus.

**MANDAL: Boliginnbrudd

12.07:** Politiet fikk melding om at det var gjort innbrudd og tyveri på en privat adresse i Øvrebyen i løpet av natten. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet. En politipatrulje kjørte til stedet for sporsikring.

**KRISTIANSAND: Båtbrann i Byfjorden

13.12:** Les egen sak

**RISØR: Bilbrann

13.59:**

**SONGDALEN: Mc stålet

15.03:** En lett motorsykkel, en blå Yamaha 125 kubikk, blir meldt stjålet fra Brennåsen. Registreringsnummer: PU 9626. **GRIMSTAD: Tyveri av båt

17.48:** Tyver har vært i på ferde i sentrum av Grimstad. De har stjålet en båt, en Flipper 640 med en 225 hestekrefters påhengsmotor. Båten er hvit med ei rød stripe og har rød kalesje, og har blitt stjålet i løpet av de siste fem dagene. Registreringsnummer: UAR 053. **KRISTIANSAND: Stjal sykler og dempegafler

18.23:** Det meldes om innbrudd og tyveri fra et lagerlokale tilhørende bedriften Cyklon i Rigetjønnveien. Ti sykler og ti dempegafler skal være stjålet.

**ARENDAL: — Gressklipper stjålet

18.24:** En gressklipper, av typen hagetraktor, er stjålet fra idrettsbanen på Løddesøl. Gressklipperen er Ferrari-rød.

**ARENDAL: - Gummibåt stjålet

18.53:** En grå gummibåt med påhengsmotor, med fem hestekrefter, blir meldt stjålet fra Nidelv Camping. Båten, som er uregistrert, har blitt stjålet i løpet av de siste fem dagene.

**LYNGDAL: 24 bøter og tre førerkortbeslag etter fartskontroll

18.00-21.00:** Politiet har avholdt fartskontroll i Lyngdal. Kontrollen medførte 24 forenklede forelegg og tre førerkortbeslag.

**TVEDESTRAND: - Bråk og ruteknusing

22.07** : Det ble meldt om bråk og ruteknusing i Hovedgata. Det viste seg at ei vindusrute på en bil var knust. En mistenkt person ble beskrevet for politiet av vitner, og det ble foretatt søk etter vedkommende.