**HORNNES: Reiv ned plakater

23.03:** Melding om at en person river ned plakater i Hornnes. Det er muligens også skadeverk og politiet får en beskrivelse av mannen, men fant ikke vedkommende.

**KRISTIANSAND: Taxipassasjer ville ikke betale

01.35:** En drosjesjåfør kontakter politiet etter å ha kjørt en mann til Andøya. Vel framme ville ikke passasjeren gjøre opp for seg, men etter at politiet kom til stedet og meglet fikk sjåføren oppgjøret sitt.

**FROLAND: Stjal tobakksvarer fra Joker

02.08:** Innbruddsalarmen går hos Joker i Mykland i Froland. Kort tid etter blir det bekreftet at noen har tatt seg inn gjennom hoveddøra og i hovedsak stjålet tobakksvarer. Saken blir etterforsket.

**KRISTIANSAND: Urinerte på husvegg

02.34:** En 23 år gammel mann fra Hamar urinerte oppetter en husvegg i Vestre Strandgate. Slikt liker ikke politiet, og mannen ble tatt med til stasjonen og får et forelegg.

**LYNGDAL: Stjal en liten varebil

02.40:** Innbrudd hos en bedrift i nærheten av Kvavik. En liten varebil med lasteplan blir stjålet. Bilen er grå med kjennetegn PC 73300 og politiet er svært interessert i tips og observasjoner.

**VENNESLA: Med kniv på offentlig sted

03.01:** En patrulje på Vennesla kontrollerer tilfeldigvis to menn ved Vikeland. Den ene er i besittelse av en kniv som blir beslaglagt.

**LYNGDAL: Ville ikke stoppe for politiet

03.31:** En politipatrulje Lyngdal havner bak en bil de ønsker å kontrollere. Sjåføren vil imidlertid ikke stoppe, men punkterer kort tid etter. Dermed blir to personer pågrepet.

**RISØR: Påhengsmotor stjålet

05.54:** En båteier melder at hans påhengsmotor er stjålet i løpet av natten. Dette er en Eivindrude med 75 hestekrefter.

**LILLESAND: Stjålet bil

06.51:** En Audi 80 er meldt stjålet fra Prestholt i Lillesand, tyveriet har sannsynligvis skjedd i løpet av natten. Bilen har registreringsnummer TC 97113

**LILLESAND: Innbrudd

07.56:** Politiet fikk melding om ubudne gjester på en adresse I Lillesand. Tyvene skal ha brutt seg inn via en kjellerdør. Et kassaapparat er meldt stjålet.

**RISØR: Ulovlig kjøring

08.53:** Politiet stoppet en bilist i Risør sentrum. Sjåføren, en 28 år gammel kvinne fra Risør, er anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**GRIMSTAD: Forsøk på biltyveri

09.00:** Melding om at noen har forsøkt å stjele en bil parkert på Fevik. Hendelsen etterforskes som innbrudd og forsøk på biltyveri.

**ARENDAL: Grovt tyveri

09.37:** Melding om grovt tyveri fra adresse i Arendal. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av natten. Politiet har hatt en patrulje på stedet og sier ting tyder på at det har blitt stjålet foto— og videoutstyr.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra bil

09.41:** Melding om grovt tyveri fra en bil parkert i Uranveien i Kristiansand. Det skal ha blitt stjålet et stereoanlegg fra bilen.

**KRISTIANSAND: Frastjålet skilter

09.47:** Skiltplater har blitt meldt stålet fra en bil i Randesund. Registreringsnummer på skiltene er AA 42896. **ARENDAL: Butikktyv

12.13:** Securitas i Arendal har bedt om bistand til å pågripe en butikktyv på Amfi Arena.

**KRISTIANSAND: Mopedtyveri

21.54:** En moped er stjålet fra Gamle Mandalsvei i Kristiansand. Mopeden er ensort Bouton Sporto med registreringsnummer DW 1250. ARENDAL: Tyveri av bil

I løpet av kvelden har noen stjålet en Toyota Hiace fra parkeringsplassenutenfor sykehuset i Arendal.