KRISTIANSAND: Kvinnen ble funnet kraftig forslått ved inngangen til en blokk på Øvre Slettheia mandag kveld i 18-tiden av en tilfeldig forbipasserende, som varslet politi og ambulanse.

Kvinnen var kraftig forslått i ansiktet, og ble støttet til båren av ambulansepersonell, som tok henne under behandling. Hun ble kjørt til Sørlandet sykehus Kristiansand, hvor tilstanden sent mandag kveld karakteriserers som stabil.

En pågrepet

Politiet etterforsker saken mandag og pågrep like etter klokken 19.00 en 43 år gammel mann, som nå er mistenkt for å ha påført kvinnen skadene. Ifølge politiet er det mandag kveld fortsatt noe usikkert hva slags relasjon det er mellom offer og mistenkte.

— Men det er ting som tyder på at den pågrepne mannen er kvinnens sønn. Men det er for tidlig å slå fast, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt.

Politi og ambulanse var ifølge vitnet som fant kvinnen, raskt på stedet og tok hånd om henne.

— Kvinnen ble funnet på utsiden av blokka sterkt forslått. Da patruljen kom til stedet ble det raskt avklart hvem den mistenkte er. Han ble pågrepet i boligen, opplyser Steinsland.

Politiet har fått bistand av barnevernet, som tar hånd om to barn etter at faren ble pågrepet. Barna var ikke til stede da volden ble begått. Den mistenkte mannen blir avhørt tirsdag.