KRISTIANSAND: — Vi ser dessverre ikke ut til å bli enige. Dermed ser det ut til at saken havner i Konfliktrådet, sier havnedirektør Halvard Aglen i Kristiansand.

Kruse Smith bygde et havnelager for Kristiansand Havn, et bygg som sto ferdig for tre år siden. Havna mener at bygget har store mangler, og vil ikke betale den siste regningen på 500.000 kroner. I utgangspunktet holdt havna igjen cirka 1 million kroner fordi de mener bygget har store mangler. Blant annet er gulvet dårlig og det er mangler i sprinkleranlegget.

— Vi har tatt saken opp med Kruse Smith flere ganger, men fått liten respons. Nå nærmer foreldelsesfristen seg, og det er blitt mer fart i saken, sier Halvard Aglen. Den lokale storentreprenøren har forsøkt å inndrive pengene, men havna står på sitt.

— Dette er ikke en situasjon vi ønsker å komme i, men vi ønsker heller ikke å betale for noe som ikke er godt nok, sa Aglen da han orienterte politikerne i havnestyret om saken.

Konsernsjef Jan Hestås i Kruse Smith trodde saken var løst. Når den ikke er det, så håper han det er mulig å komme til enighet.