**ARENDAL: Feststøy

00.01:** Politiet fikk inn melding om feststøy fra bolig. Det skal ha vært snakk om et nachspill. Politiet dro til stedet og roet gemyttene.

**FLEKKEFJORD: Berusede personer

00.22:** Melder ringte inn og var bekymret fordi det skal ha snoket to personer rundt huset hans. Politiet dro til stedet og pratet med de to, og det viser seg at de er ruset på illegale stoffer. Dette blir de anmledt for.

**BIRKENES: Snoking på sykkel

02.15:** En mann på sykkel skal ha snoket rundt på Birkeland. Politiet dro til stedet, men fant ikke mannen.

**RISØR: Festbråk

02.22:** Det kom klager på støy fra fest i Risør. Politiet tok turen og ornet opp.

**KRISTIANSAND: Knuste vindu i bydelshus

03.42:** En automatisk alarm ble utløst da et vindu ble knust i Justvik bydelshus. Ruten skal ha blitt knust med stein. Det er foreløpig ingen mistenkte i saken.

**MANDAL: Forsøkte å rømme fra politiet

03.48** Mannen ble først tatt uten førerkort og gyldige skilter. Så forsøkte han å stikke av. Les saken her.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

04.20:** Det skal ha vært et innbrudd i en bolig i Kongens gate i Kristiansand sentrum. Politiet har foreløpig ingen spor, men sjekker nå området for potensielle mistenkte.

**KVINESDAL: Brann i bu

05.05:** Det skal ha tatt fyr i en bu med jordgulv og blikktakk på Gjerstad i Kvinesdal. Brannårsaken er foreløpig ukjent. Brannvesenet har vært på stedet og har saken under kontroll.

**TVEDESTRAND: Vinglete bil

07.05** Politiet fikk inn melding om at en vinglete bil ble observert på E18 utenfor Tvedestrand. Bilen skal ha hatt retning østover. Politiet dro til stedet, men fant ikke bilføreren.

**KRISTIANSAND: Juletre på E18 på Varoddbroa

08.06** — Det er litt tidlig å finne fram juletreet allerede, sier poltiet. Les saken her.

LYNGDAL: Tyskere tatt for ulovlig fiske

08.54 To tyskere har drevet med ulovlig stangfiske i Mandal. Fiskingen var mot fredningsbestemmelsene, så de har bette fått bøter.

**LILLESAND: Uvedkommende på kafé

08.58:** En kafé i Lillesand fikk i natt besøk av uvedkommende gjester. Noen har klatret inn igjennom et vindu og rotet. Kafé-ledelsen vil idag gå igjennom stedet for å få oversikt over om noe mangler.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

09.00:** Det har vært et innbrudd i en bedrift i Tolbodgata. Uvedkommende har brutt opp et vindu gått opp i et kontor og rotet rundt i noen papirer. En patrulje har undersøkt stedet, men det er fortsatt ukjent om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Tap av kjennemerke

10.57:** Et bilskilt med nummer PP 80930 er stjålet eller mistet fra en adresse i Barstølveien.

**ARENDAL: Stakk fra bensinregning

12.54:** Politiet fikk inn melding om at en grønn Toyota stakk fra bensinregninga ved Harebakken i Arendal. Politiet undersøker nå overvåkingsvideoen for å finne registreringsnummeret slik at de får tatt kontakt med eieren. Det kan dreie seg om en forglemmelse.

**GRIMSTAD: Stjålet båt

14.20:** En familie kommer inn på politistasjonen i Grimstad og forteller at noen har stjålet en båt av typen Valiant RIB som hadde en Yamaha 9,9 hk båtmotor. Båten er hvit og grå med blå lister. Tyveriet kan ha skjedd en gang mellom 29. juli og 6. august.

**BIRKELAND: Stjålet bil

14.35:** Politiet fikk inn melding om at en hvit Citroen Jumper skal ha blitt stjålet fra lageret til Tollnes Bil AS i Birkeland. Bilen har registreringsnummer NV48630 og kjører med grønne skilter.

**TVEDESTRAND: Stjålet båt

14.53:** En båt av typen Rio 550 sport skal ha blitt stjålet en gang mellom 29. juli og 6. august. Båten er hvit og har blå kantstriper. Motoren er av typen Yamaha 115 hk.

**SØGNE: Stjålet fra hjemmet

16.53:** Politiet fikk inn melding om at noen skal ha tatt seg inn i et hjem i lundeveien i Søgne i løpet av natten. Et bankkort, førerkort og nøkkelen til bilen skal ha forsvunnet fra huset. Det kan virke som om huset har stått ulåst gjennom natten.