— Veldig populært, alle t-skjortene (som fungerer som billetter) er solgt, oppsummerer Øyvind Frisak som er leder i Kristiansand Studentidrettslag (KSI), som står bak det fuktige initiativet.

Øyvind Frisak leder Kristiansand Studentidrettslag KSI, som arrangerer pub til pub for 1200 studenter onsdag kveld. Foto: Jan Oddvar Eide

Målet for kvelden er at de 1200 studentene skal besøke åtte av byens utesteder, og konsumere en enhet på hvert sted.— T-skjortene har vi solgt for 50 kroner. Vi sletter alle forsøk på svartebørshandel av billettene på Facebook-siden for arrangementet, legger han til.

600 kroner

— Jeg ga 600 kroner, forteller Erik Midbøe fra Flekkefjord.

— Hva er det med arrangementet som gjør t-skjorta verdt 600 kroner?

— Vi skal drikke og kose oss, sier Midbøe, som ser ut til å ha en klar intensjon om å komme seg gjennom alle de åtte utestedene som skal besøkes i løpet av kvelden.

Sportslig vri

— Hva er Studentidrettslagets intensjon med kvelden?

— Det er en mulighet for de nye studentene til å bli kjent med hverandre og med byens utesteder, sier Øyvind Frisak i KSI.

— Kvelden blir en sportslig utfordring?

— Vi har lagt inn en sportslig vri på de forskjellige stedene, smiler Frisak.

— Som for eksempel?

— Ballspill, sier Frisak?

— Å?

— Et sted skal man for eksempel kaste baller i en bøtte, humrer Frisak.

— Hvordan var det så med idrett og alkohol?

— Man må ikke drikke. Det er mulig å få vann og brus alle steder, smiler Frisak som forteller at pub-til-pub har blitt arrangert siden midten av 90-tallet.

— Og vi har god kontroll på arrangementet. Det har alltid gått rolig for seg, sier han.