TVEDESTRAND: Møteulykke i Tvedestrand

**SØGNE: Vinglete kjøring

12.40:** Politiet får melding om en bil som kjører vinglete vestover på E 39 ved Tangvall. Politiet får stoppet bilen og en 35 år gammel kvinne fra Mandal får et forenklet forelegg for kjøring med mobiltelefon.

LILLESAND: Biltyveri

Mellom lørdag klokken 17.00 og klokken 09.10 mandag har noen stjålet en bil som sto parkert ved Stansefabrikken i Lillesand. Bilen er en sølvfarget Mercedes med skiltnummer PD 30474. **TVEDESTRAND: Trafikkuhell

13.21:** En bil kjørte inn i en annen bakfra ved Songedumpa på E 18 i Tvedestrand. En person i bilen som ble påkjørt er fraktet til legevakt.

**LYNGDAL: Stjal fra flere butikker

13.30:** To personer blir pågrepet og mistenkt for tyveri fra flere butikker i Lyngdal sentrum. To menn på 41 og 44 år fra henholdsvis Lyngdal og Farsund er fraktet til lensmannskontoret i påvente av avhør.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet bil

13.59:** Politiet får melding om at en stjålet bil er observert ved Åsane i Vågsbygd. En patrulje reiser til stedet og pågriper tre personer ved den stjålne bilen. Tre menn på henholdsvis 22, 27 og 28 år fra Kristiansand er satt i arrest.

**GRIMSTAD: Uten førerkort

14.17:** En politipatrulje kontrollerer en bil på Opplandsveien i Grimstad. Bilfører mangler førerkort og blir anmeldt for dette.

**GJERSTAD: Uten førerkort 2

14.37:** På E 18 på Østerholtheia blir nok en bilfører uten førerkort kontrollert. Også her ender det med anmeldelse.

**TVEDESTRAND: Trafikale problemer

15.56** : Politiet bistår en eldre bilist som får motorhavari ved Amtmannssvingen på E 18. Patruljen sørger for at trafikken kan komme greit forbi stedet fram til bilen blir fjernet.

KRISTIANSAND: Væpnet aksjon etter ransforsøk

**GRIMSTAD: Mc-tyveri

16.37:** På en adresse ved Nordås i Grimstad oppdager huseier at uvedkommende har vært i garasjen i løpet av natta. En oransje BMW motorsykkel med registreringsnummer PU9163 og en Honda snøfreser er stjålet.

**KRISTIANSAND: Plagsom gjest

17.00:** Ansatte ved restauranten Herlig Land ber om bistand fra politiet til å håndtere en kverulerende gjest som ikke ønsker å forlate stedet. Den 52 år gamle mannen fra Oslo blir bortvist av politiet.

**VENNESLA: Krattbrann

18.39:** 110-sentralen melder om en mindre krattbrann ved gamle Hunsfossbroa i Vennesla.